עבור לתוכן

|עודכן|28.10.13| קנייה קבוצתית יוצאת לדרך- Samsung 840

מה הדגם המועדף במידה והמחירים אכן רלוונטיים? 185 הצבעות

1. 1. מה הדגם המועדף במידה והמחירים אכן רלוונטיים?

• Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD
      32
    • Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD
      211
    • Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III
      37

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כי אתם מכוונים למחיר לא ראלי, כמו שהיה בעבר עם אחת הקניות שבסוף לא יצאה מאותה הסיבה..

• תגובות 688
  • צפיות 205.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אנחנו לא החזירים...אני מבטיח לך! אתה ממש כבשה ממושמעת.

בכל מקרה אני לא להוט לSSD חדש. ולכן אני לא מתפשר במחיר. מתחת ל700 ש"ח זה מחיר למשוך אנשים שלא כל כך להוטים להחליף. הזמן עף והמחירים יורדים כל הזמן...

כרגע הכונן נמכר סביב ה900 ש"ח.

באמזון הוא נמכר ב640 , אבל בלי מע"מ שזה עוד 18 אחוז , שאתה אולי לא מעוניין לשלם , אבל מה לעשות שיש חוק במדינה...

הפרו נמכר ב770 ש"ח.

הרגיל נמכר באותו מחיר כמו הevo.

אני מסכים איתך שהפרו לא צריך לעלות יותר מ900 ואפילו בכיוון של 850 ש"ח במקרה של מכירה כזאת גדולה.

הרגיל לא רלוונטי בכלל.

פורסם

מה זה משנה בכמה הוא נמכר בארץ ה"נפלאה" שלנו? מה לא ברור? באיביי אני מקבל בדיוק את אותו המחיר על דגם הPRO חדש באריזה! כולל משלוח שחיטה! אז אם אני ממש אתאמץ אני אמצא באמאזון ביותר זול מהמחיר שהצעתם. ומקסימום נקנה מאי ביי במחיר "מבצע" שלכם... רק בלי שום מבצע.

לא מעניין אותי כמה תמחרו אותו בKSP. מעניין אותי בכמה אני יכול להשיג אותו. 256 של CRUCIAL עלה לי לפני שנה שנתיים 730 ש"ח בארה"ב. בKSP עדיין מוכרים אותו ב895 ש"ח. אל תתפתו לקנות בארץ בגלל אחריות. קניתי בKSP מוניטור של DELL עם אחריות לשנה. נשרף לי פיקסל תוך ארבעה חודשים בלבד... בKSP אמרו לי שרק מעל 5 פיקסלים שרופים מתקנים או מחליפים. ומספר שניות לאחר מכן נאמר לי שהאחריות היא בכלל לא קשורה לKSP ואני חייב לגשת ישירות לDELL. אל תשכחו שאת המוניטור קניתי ישירות מKSP. וכמובן במעמד הקניה אף אחד לא טרח לציין זאת. דרך אגב החזרתי לKSP קירור מים למעבד בעקבות תקלה. במסגרת האחריות נאמר לי שאני לא אוכל לקבל חדש אלא רק מחודש... אמרתי בסדר. קיבלתי קופסא פתוחה והובטח לי שהכל חדש בפנים. סמכתי על המוכר והלכתי הביתה. כשפתחתי את הקופסא נחרדתי לגלות מוצר משומש בצורה מגעילה. היה על גוף הקירור משחה ישנה ובמקרה גם היה בורג שבור תקוע באחת ההברגות. לאחר שובי לסניף נלקח הקירור והמתנתי עוד כשבוע עד לקבלת אחד חדש. סך הכל זמן כולל להחלפת מוצר תקול כחודש!!! אז אני כבר לא סומך על אף אחריות!. כנ"ל לגבי טק דטה ששווים לתחת מבחינת שירות ואחריות... התנערו לגמרי מאחריות בתוקף בטענה שהפסיקו לייצר את הדגם שהיה לי ולכן אין באפשרותם להחליף לי לדגם דומה. הקשיח עלה לי 840 ש"ח בזמנו. אז קדימה לצאת מהסרט ולפתוח עיניים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא לומר "מה לעשות" זה כבר משהו שאתה יכול לעשות... אנחנו הצרכנים משמע אנחנו קובעים! למה? כי אם נחליט ביחד שלא קונים אז לא יהיה להם למי למכור ובתמורה ירידת מחירים קיצונית... אני לא מדבר כרגע על המכירה הקבוצתית המזערית הנ"ל. אלא בכלליות. נניח שכל העם מחליט לקנות פירות וירקות רק בשוק... זה אומר שלרשתות השיווק הגדולות יהיה מינוס מטורף. הם יהיו תקועים עם סחורה ובגלל שזה פירות וירקות הם נרקבים מהר. מה שאומר שהם יאלצו למכור באותה מהירות. ואם רוצים למכור מהר מוכרים בזול.

פורסם

אני זורם על הEVO במחיר הנוכחי.

איך זה מתבצע?

פורסם

אני מעוניין להצטרף ל evo.

אני עוד לא סגור לחלוטין על זה אבל כנראה שכן.

פורסם

במידה ויהיה עד 700 שקל, גם אני מעוניין.

EVO

פורסם

מה לגבי הדגם הרגיל ?

מישהו יצר קשר עם grand advance ?

אם לא מצליחים לסגור על EVO , מחיר אטרקטיבי לדגם הרגיל יכול למשוך הרבה קונים

פורסם

לדעתי צריך לבקש מהחנויות הצעה לכמה דגמים ואפילו לנפחים שונים , אחרי שנקבל הצעה סופית נראה אם יש מספיק.

אני אישית הצבעתי לEVO 250 אבל אין לי בעיה לקנות גם דגם של 128.

פורסם

איך הכל עובד פה?

מי מתארגן על איסוף הכספים ורישום האנשים שמעוניינים?

פורסם

כל מי שמצביע נרשם אוטומטית בסקר עצמו.

אחר כך אני מניח שישלח לכולם הודעה המפנה לתופס אלקטרוני בו הם ממלאים פרטים אישיים לצורך זיהוי בחנות.

והחנות תקבל את רשימת אותה האנשים ואחרי שיצרו עם החנות קשר היא תגבה מהם את הכסף בתמורה למוצר כמו מכירה רגילה(במחיר מיוחד).

עוד אפשרות: שהחנות פשוט תעשה מבצע פתוח למשך כמה ימים בו יהיה מחיר מיוחד למי שיאמר שהוא מהקניה הקבוצתית של HWZONE.

פורסם

באתר של גרנד-אדוונס אין 250GB של סמסונג, אבל יש נפחים דומים של חברות שונות

יצרתי איתם קשר, גם אם נקבל הצעה לדגמים אחרים אני בטוח שתהיה היענות. נקווה לטוב

פורסם
  • מחבר

הקנייה היא של הדגמים הנ"ל בלבד.

אם מישהו מעוניין בדגם /נפח אחר הוא מוזמן לפתוח קנייה חדשה.

בכל מקרה לכל המצטרפים החדשים אנחנו ממתינים לתשובה ממספר חנויות מקווה שעד הסופ"ש תהיה תשובה סופית.

תודה לכולם על הסבלנות.

פורסם

evo במחיר היעד :yelclap:

פורסם

אני גם מעוניין ב evo

פורסם

אני לא מצביע בסקר , כי אני לא רוצה להתחייב .

ייתכן כי אני יהיה מעוניין בכונן הרגיל , כלומר לא פרו ולא evo .

עם זאת , אפציר ממארגני המכירה להמתין ולא לפעול בפזיזות או בלחץ .

אוטוטו בלאק פריידי בפתח וייתכן כי תהיה עוד הורדת מחירים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים