פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים cccp. http://www.cccp-project.net/ הקומוניסטים האלה יודעים מה הם עושים... יש בחבילה גם את mpc.
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים משתמש ב bsplayerגם אני השתמשתי בה בעבר הרחוק.עברתי בגלל איכות הכתוביות הנמוכה שהיתה בה אז ביחס לתוכנות אחרות.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים בחיי שאני משווה את משתמשי vlc לסרטן השמאלני בישראל...vlc לא רק שנותן איכות פחות טובה אלא גם הרבה יותר כבד משאר החלופות..תמחק את כל הקודקים ואת כל הנגנים ואפילו מציע לך פירמוט מהיר.יש שתי אופציות:1) cccp, להתקין הכל ולהפעיל. ייתן לך הכל (כולל mpc-hc(2) להתקין קודקים שאתה צריך לבד ולהשתמש ב- mpc (הגרסא האחרונה עודכנה לפני כשבע שנים) - אחלה פתרון אבל הנגן מתקשה בהפעלת קבצים של יותר מחמישים ג'יגה..תחת אף מצב אל תשמש ב-vlc!!!!
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים לא הייתי משווה את VLC לסרטן. יותר כמו קרוסלה חלודה ומתפוררת בת 60 שנה בשכונת עוני, שילדים זבי חוטם עדיין משתמשים(ונפצעים) בה למרות שהיא מפגע סביבתי. נערך 2013 באוקטובר 2412 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים לשואל המקורי,לא מכיר תוכנות אחרות לחלונות, בחלוןנות אני משתמש רק בVLCבלינוקס לא. אני משתמש ב-smplayer. לא יודע אם יש גירסה שלו לחלונות.בכל מקרה אני מקפיד להשתמש בתוכנת קוד פתוח, מהסיבה שהתוכנות האלה לא מתקינות איתן כל מיני ספיחים מפוקפקים...ואל תירתע ממילותיו של זה שמעלי - VLC נגן מצויין בממשק ובאיכות.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים אני לא יכול לתת פלוס למשהו שאני לא מכיר. את VLC אני מכיר ואני יכול לתת עליו פלוסים
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים לmpc יש גרסה מלאה יותר כשמורידים אותה מהאתר (x64) , לעומת התקנה כחבילה עם cccp.http://mpc-hc.org/downloads/
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים אני לא יכול לתת פלוס למשהו שאני לא מכיר. את VLC אני מכיר ואני יכול לתת עליו פלוסיםבתור אחד שמכיר גם את mpc (כולל גם את חלק מהמפתחים) וגם vlc ובתור אחד שיש לו קצת רקע בתחום הזה. אני אומר לך בלב שלם שאין ולו תחום אחד אשר vlc עדיף על mpc..
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר מצטער שלא יכולתי להגיב הייתי בבסיס ..אני חושב שVLC הוא מהיר אבל לא מפיק את הכי הרבה איכות מהסרט (במילים אחרות הוא לא משהו במובנים של איכות)אני נהנה להשתמש בPOTPLAYER ואם יש משהו יותר טוב מזה הייתי מעדיף כדי להפיק את המיטב מסרט באיכות הכי גבוההבלי כל ההגדרות במדריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.