עבור לתוכן

מה הציפיות שלכם מR9?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות את ה - R9 290 (בלי ה - X), מעניין מתי ההשקה שלו.

31 לחודש.

• תגובות 98
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשיוחלף בכרטיסים אחרים נתייחס אליהם.

כרגע ההשוואות והביקורות על הכרטיס שיש.

גם לא כל גרסות קירור סטוק היו רותחות ומרעישות...

פורסם

גם כרטיס מסך וגם פן לאישה, מה רע?

פורסם

לפי הביקורות 290x חזק מ 780\titan וזול משניהם, אני מריח הוזלת מחירים :D

פורסם

כדי להפטר מכזו רמת פליטת חום העלו את ה-RPM של המאוורר כולל שמתי לב ששינו מעט את צורת הכנפיים כדי שידחפו יותר אוויר.

לדחוף אוויר בסל״ד כזה ולהשאר שקט לא הולך ביחד.

פורסם

נראה כמו עוד מוצר brute force דומה ל- HD7990 והמעבד FX-9590 , כיוון אופייני ל AMD בקצה הגבוהה של החומרה בזמן האחרון. זה עובד, אבל על הקצה.

חיית ביצועים זולה (במובן החיובי) וחסרת אלגנטיות למעט אולי הפתרון ל cross-fire שעובד דרך לוח האם ללא גשר וכנראה משפר את המיקרו-גמגומים.

נראה כמו טריד אוף נכון של מחיר נמוך בתמורה לרעש וחום מוגזמים.

פורסם

רוב האנשים רגישים למחיר הרבה יותר מאשר הם רגישים לרעש. בנוסף, כפי שציינו לפניי, בוא נחכה לפתרונות קירור ונראה עד כמה אלו יעלו את המחיר של הכרטיס.

פורסם

אולי דווקא היותו חם מאוד ידחוף יצרנים לייצר פתרונות קירור חדשים שלא נראו עדין, יש צורך ובד"כ זה מביא להמצאות או לפחות לתכנון מתקדם ויעיל יותר.

פורסם

אסור שרפרנסים יהיו טובים מדי, תמיד AMD ו-NVIDIA משאירות מקום ליצרניות צד-שלישי לשפר.

אמנם, יש חריגים. עיצוב הרפרנס של GTX560TI למשל הוא מבריק.

פורסם

נראה כמו טריד אוף נכון של מחיר נמוך בתמורה לרעש וחום מוגזמים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

רוב האנשים רגישים למחיר הרבה יותר מאשר הם רגישים לרעש. בנוסף, כפי שציינו לפניי, בוא נחכה לפתרונות קירור ונראה עד כמה אלו יעלו את המחיר של הכרטיס.

יש רגיש לרעש ויש רעש ברמה בלתי נסבלת עם פליטת חום שמסכנת את בריאות לוח האם.

נראה באמת אם יימצאו פתרונות קירור אלגנטיים שגם יפחיתו רעשים ואיך זה ישפיע על מחיר הכרטיס...

פורסם

לא מסכנת בכלל את לוח האם, זהו קירור סטוק/מפוח, החום נפלט החוצה ובכך הלוח לא מרגיש מאומה...

פורסם

איך הלוח לא מרגיש חום, אם אני הרגשתי חום יוקד

כשהעברתי את היד (בזמנו) ליד ה 9800X2 שהיה לי (ז"ל) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים