עבור לתוכן

מה הציפיות שלכם מR9?

Featured Replies

פורסם

אתם מבינים למה דורשים מחירים גבוהים על כרטיסי מסך

לממן טיסות ליחצנים ,ארוחות חינם ליחצנים ,בית מלון ליחצנים ,

כל זה למכור אותם כרטיסי מסך בשמות חדשים .

• תגובות 98
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זהו דור חייץ בין התהליך הבוגר של 28 ננומטר, לבין הדור הבא (שע"פ השמועות יצא עוד חצי שנה) של כרטיסים שייוצר כבר בתהליך של 20 ננומטר.

חוץ מזה, זה שוק חופשי. לא רוצה לקנות מוצר של חברה מסויימת? אל תקנה. אף אחד לא מכריח, וכרטיס מסך חזק זה גם ככה מותרות - מוצר למי שיכול לקנות ורוצה לקנות בלבד.

פורסם

לא מתרשם. את BF3 למשל בסינגל פלייר במפה קטנטונת וצפופה? גם HD7970 יריץ בקלות על 3 מסכים. אתרשם כשאראה ביצועים סולידיים על 3 מסכים עם 63 שחקנים בשרת במפה סדר גודל קאספיאן.

עוד פנינה מכנס ההשתחוות הזה היא עמדת Eyefinity שמריצה Dirt 3 על שלושה מסכים עם 290X CFX. שוב, דבר ש-HD7970 בודד עושה ללא מאמץ רב

פורסם

2 שאלות:

-מתי בדיוק הNDA יורד?

-האם תקבל דוגמית ונקבל ביקורת במקביל לחו"ל(כמו 7970)?

פורסם

לגבי דוגמיות אני לא דואג, דור קודם קיבלתי 3-4 מכל סוג. השקה במקביל לחו"ל? לא יכול להתחייב, מאוד מקווה

פורסם
לא מתרשם. את BF3 למשל בסינגל פלייר במפה קטנטונת וצפופה? גם HD7970 יריץ בקלות על 3 מסכים. אתרשם כשאראה ביצועים סולידיים על 3 מסכים עם 63 שחקנים בשרת במפה סדר גודל קאספיאן.

עוד פנינה מכנס ההשתחוות הזה היא עמדת Eyefinity שמריצה Dirt 3 על שלושה מסכים עם 290X CFX. שוב, דבר ש-HD7970 בודד עושה ללא מאמץ רב

Caspian ? באמת ? זה קטנטן לעומת מה שהולך להיות ב BF4.

פורסם

יש השערה אולי מתי יגיעו הדגמים לארץ?מחיר?שווה לחכות או לקנות 760 וזהו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פורסמו מחירי הכרטיסים בKSP, והמכירה מתחילה ביום ראשון לפי הכתוב..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

^איזה מלך^ , תודה..

פורסם

הכרטיס פשוט לוהט בשני מובנים.

יחס ביצועים מחיר וטמפ'...

אם אני לא טועה הוא שובר את השיאי טמפ', רעש וצריכת חשמל של הGTX480... הכרטיס הזה חייב קירור צד שלישי ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

^קירור מים ומיד. המחיר הופך אותו לכרטיס נהדר, בטח יעלה בארץ 3000 עגול. אני אישית ממין לדור הבא אחריו, בינתיים 670SLI יותר מהיר.

פורסם

למה 3000 ?

GTX780 עולה 100$ יותר ונמכר בארץ ב3100-3300 לדגמים עם תמחור טוב, צריך להוריד איזה 400-500 שקל מזה בקלות (100$ + מיסים על 100$...)

פורסם

מרעיש יותר, חם יותר, צורך יותר הספק מ 780 ואילו TITAN.

חזרנו לעידן כורי ההיתוך.

אם יש משהו שלמדתי מכרטיס ה 9800GX2 שהיה לי בזמנו,

למרות שהביצועים שלו היו בשמיים, הרעש הבלתי נסבל,

צריכת החשמל והחום שהוא הפיץ הכריעו לבסוף את הכף,

לכרטיס תקציבי יותר, שקט, שאינו מתחמם מידי...

ה 290x מגיע ל 95 מעלות במאמץ :huh:

לא משהו לשים במחשב ולחכות שהקבלים בלוח האם יתנפחו ויגמרו את הלוח.

פורסם

^בגלל הוא מגיע בנתיים רק עם קרור סטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים