פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים ^ הם מוכרים מפתח לאוריגין או שולחים לך דיסק? זה נראה לפחות כמו דיסק...מה האתר KEYS הכי בטוח שאפשר לרכוש ממנו?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים CJS זה - http://www.cjs-cdkeys.com ? ב- GMG אני לא רואה את באטלפילד, אבל בכללי, יש לי שם רקורד מכובד למדי
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים למי שתהה לגבי http://cdkeys.com/הזמנתי מהם לפני שבועיים ב 160 שקל (עם ההרחבה), הסריאל הגיע שלשום ויכלתי לעשות preload ישר. טוב הזמנתי בסוף מפה.. עכשיו רק שאוריגין יואיל בטובו להתחיל להוריד במהירות נורמאלית.....
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מעולם לא היה לי שום משחק battlefield, מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של חבילות ההרחבה המוזרות האלה שכולם רוצים לקנות ולא את הרגיל?מה הבדל? ומה זה חבילת deluxe?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים זאת עוד דרך לגרום לך לשלם להם יותר. ואין שום דבר מיוחד בדלוקס, מיותר לגמרי.
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים זאת עוד דרך לגרום לך לשלם להם יותר. ואין שום דבר מיוחד בדלוקס, מיותר לגמרי.אז תכלס מה אני צריך לקנות אם אני רוצה להיות 'כמו כולם'?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים הדלוקס כמו שאני מבין מגיעה עם dlc אחד חינם (כן בטח... משלמים עליו מראש פשוט...)בסופו של דבר אתה תרצה לקנות את כל ה dlcים וחבילות המפות, אבל אתה ממש לא חייב
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים הדלוקס כמו שאני מבין מגיעה עם dlc אחד חינם (כן בטח... משלמים עליו מראש פשוט...)בסופו של דבר אתה תרצה לקנות את כל ה dlcים וחבילות המפות, אבל אתה ממש לא חייבאם אני לא קונה את כל זה יהיה סרברים שחסומים לי? חברים שלי יוכלו לשחק במקומות שאני לא?סלחו לי על הבורות, מעולם לא היה לי שום Battlefield.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים אם אתה לא קונה חלק מהחבילות מפות, אז מן הסתם שלחלק מהשרתים (אלו שמבוססים על ההרחבות / חבילות מפות) לא תוכל להתחבר.זה בדיוק אותו הדבר כמו במקרה שיצא עדכון למשחק, וחלק מהשרתים עדכנו את התוכנה, ואתה לא עדכנת את המשחק שלך, אז לשרתים שכבר עדכנו אתה לא תוכל להתחבר
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לכל מי שרוסית היא שפה שהוא מבין- יש לכם את yuplay.ru שמוכרים את bf4 ב 36$ והפרמיום ב 47$. לצערי הרב רק בגרסה הרוסית/פולנית.
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים ^מה בדיוק ההבדל בין Battlefield 4: Premium ל-Battlefield 4 incl. China Rising DLC CD Key Origin?הפרמיום לא אמורה לכלול גם DLC?כי החבילה השניה (הרגיל+DLC CHINA) עולה יותר מהפרמיום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.