עבור לתוכן

חנויות ודרכים זולות לקניית Battlefield 4

Featured Replies

פורסם

ממש לא הייתי בונה שזה ירד בבלאק פריידי. המשחק יהיה רק בן 3 שבועות אם אני לא טועה, אין סיכוי להנחה בכזאת מהירות!

• תגובות 268
  • צפיות 50.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
טוב אחרי כל הניסיונות לרכוש דרך פרוקסי של מקסיקו וכאלו שלא צלחו(תודה ענקית לדניאל שעזר לי)כנראה שהם עלו על העניין, נשארו CJS במחיר לא נמוך במיוחד.

מחיר של משחק כולל פרימיום הוא כ-370₪ מה אתם אומרים?

אתה בטוח ? פשוט עשיתי את זה אתמול בלילה בערך באיזור חצות וזה עוד עבד.

בכל אופן, בדוק את האופציה של:

http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-4-pc-cd-key-origin

ויש עוד 5% הנחה עם קוד שאתה מקבל אצלם בפייסבוק.

לא מצאתי משהו יותר זול מזה.

ניסיתי לברר אם הם לגיטימיים אבל חוץ מביקורות חיוביות של 800+ אנשים בטראסטפיילוט (ל-CJS יש כמה אלפים), עשרה אנשים אצלם בפייסבוק וכמה אנשים ברדדיט שאמרו שהם קנו לא הצלחתי למצוא כלום אז ויתרתי בסוף וטסתי למקסיקו.

לשיקולך.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, זה נראה מהתמונה בראש העמוד הקודם שכבר היית בצ'קאאוט עם המשחק בסל, אין עוד הרבה מה לעשות משם.

איפה זה התפקשש לך ?

פורסם

משהו אחרי שהכנסתי כתובת, פשוט החזיר אותי לדף הראשי, אנסה היום מאוחר יותר שוב..

פורסם

אני שילמתי בכרטיס אשראי, אם זה משנה.

פורסם

יש דיבור על זה שהוא יהיה בGAMESPOT ב30$ אני לא ממהר לשום מקום..

עוד חודש לא ישנה לי יותר מדי

פורסם

קניתי באמאזון בריטניה ב-200 שקל. מקווה שלא יהיו בעיות

פורסם

חברים אני צריך עזרה, קניתי אתמול פרימיום מ-CJS ואין לי מושג איך אני אמור לקבל את הקוד.

ראיתי שם אופציה לאימות דרך SMS שנשלח אלי אך ה-SMS לא הגיע.

אני אמור להמתין שישלחו לי את זה במייל או מה?

נערך על-ידי idanmal

פורסם

עידן,

האפשרות נחסמה בפנייך או שאתה עדיין יכול לבקש אימות בטלפון?

עקרונית אני תיקנתי את המספר, מסתבר שהכנסתי לא נכון ואז ביקשתי שיתקשרו. במקום להתקשר זה שלח לי SMS לאימות. אני חושב שיש להם תקלה עם הכפתורים באתר. אבל ההודעה הגיעה שנייה אחרי שלחצתי.

אם אתה לא מצליח לבקש שיתקשרו\ישלחו SMS תפנה לתמיכה שלהם. יש עוד יומיים לצאת המשחק, יש לך עדיין זמן.

כמובן, הצלחתי לקנות את המשחק דרך CJS והסריאל הגיע אליי תוך שנייה. התחלתי להוריד,

יאי!

פורסם

קניתי מCJS פרימיום ב365₪, אחרי שתהליך האימות דרך SMS לא עבד עברתי לאימות מסמכים.

שלחתי להם צילום של: ת.ז, חשבון חשמל, כתב יד שלי עם פרטי ההזמנה ואישור תשלום מפייפל.

לאחר מכן תוך חצי דקה קיבלתי מייל עם קישור לקוד, כרגע מוריד פראפלואד (-:

נערך על-ידי idanmal

פורסם

מישהו יודע מה הפרימיום כולל ולמה ההפרש כ"כ גדול מהגירסה הרגילה? (150 פלוס מינוס)

פורסם

כולל את כל ההרחבות העתידות לצאת+נשקים ורכבים נוספים אם אני לא טועה.

פורסם

ניסיתי להזמין דרך CJS, שילמתי דרך העמוד של SKRILL ואז הוא אמר לי שצריך להפנות אותי ל Verfied by visa

זה לא העביר אותי אוטומטית.. לחצתי על הכפתור שאמור להעביר אותי במידה וההעברה האוטומטית לא מתרחשת

וגם זה לא העביר אותי.

סגרתי את הדפדפן וביטלתי את ההזמנה. אני רק מקווה שהם לא יחייבו אותי בכל זאת -_-

פורסם

למי שתהה לגבי http://cdkeys.com/

הזמנתי מהם לפני שבועיים ב 160 שקל (עם ההרחבה), הסריאל הגיע שלשום ויכלתי לעשות preload ישר.

פורסם
למי שתהה לגבי http://cdkeys.com/

הזמנתי מהם לפני שבועיים ב 160 שקל (עם ההרחבה), הסריאל הגיע שלשום ויכלתי לעשות preload ישר.

אני גם הזמנתי מהם.. (ביטלתי את ההזמנה באמזון).. הם הכי זולים ושירות מעולה (תראו בדף הפייסבוק שלהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים