פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אפשר לקנות למשל מ- ShopTo.net זה יעלה לכם 220 ש"ח בערך.חנות אמינה בטירוף וגם מהירה. המשחק יחכה לכם בתיבת הדואר שתחזרו הבייתה.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מחבר ב reddit אומרים שאפשר לקנות מהחנות המקסיקאנית בעבור כ 38$, וזה עובד.מצד שני, ל Battlefield 3 היה סשן ביטולים של EA, שהם החזירו את הכסף והמשחק לכל מי שניצל את החנות הבזילאית.
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מחבר הרגע חזרתי ממקסיקו סיטי חברים, אחלה מחירים. כמובן שביטלתי וקיבלתי החזר כספי מ CJS, חסכון של כ 60 שקלים, + רואה את המשחק ברשימה
פורסם 2013 באוקטובר 2612 שנים האמת שברגע זה אני יכול לבצע את ההזמנה עם VPN, השאלה היא אם אני אקבל את המשחק בפורטוגזית...סה"כ אפשר להזמין את המשחק + פרימיום ב250שח נערך 2013 באוקטובר 2612 שנים על-ידי mishax1
פורסם 2013 באוקטובר 2612 שנים בקיצור איך אפשר להזמין ואיזו חבילה להזמין שתכלול הכל כמו פרימיום?דרך אמזון UK?
פורסם 2013 באוקטובר 2612 שנים חכה, בנתיים הסבירות היא שתקבל את המשחק בפורטוגזית/ספרדית.. אז אני לא יודע... או שאני אזמין אולי רק את הפרימיום בפזו ... צריך לדון על זה
פורסם 2013 באוקטובר 2612 שנים מחבר לא. מדובר בגרסא בין לאומית באנגלית.יש דיון עם מאות תגובות על העניין ב reddit
פורסם 2013 באוקטובר 2612 שנים בדיוק ראיתי... טוב אז אני מזמין.עידן, תשתמש ב http://www.flyvpn.com/freetrial- - - תגובה אוחדה: - - -נראה שאוריג'ין עלו על העניין ואני מקבל שורת הודעה בצבע אדום עם הכיתוב FRAUDדניאל איך הזמנת ? עם ויזה ישראלית דרך אוריג'ין ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.