פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אתה צריך להכנס לאתר אחרי ששילמת...יש שם בחשבון שלך במשחק שקנית כפתור DOWNLOAD..והוא נותן לך את ה קוד שאותו אתה מכניס בORIGINתודההdownload באתר לא לחיץ....
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אז לקנות מפה:http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-4-pc-cd-key-origin??ואתם רוצים להגיד לי שבשביל לקבל את כל המפות במשחק צריך לשלם משו כמו 350 שקל?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים ואתם רוצים להגיד לי שבשביל לקבל את כל המפות במשחק צריך לשלם משו כמו 350 שקל?משהו כזה... בארץ זה באיזור ה 500
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים קניתי את המשחק היום דרך cdkey.com ב-191 שקל.שלחו לי מייל עם כפתור 'הורדה'עכשיו יש לי שאלה מצחיקה, אני יכול לא ללחוץ על זה במשך כמה ימים? כי אין לי בכלל חשבון ORIGIN עדיין ובקרוב אני מקבל את המחשב החדש שלי...
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים אתה יכול לחכות עם זה, אבל אתה גם יכול ליצור משתמש באוריגין, לקשר את הסריאל לחשבון ולחכות עם ההורדה.אחרי הכל מה שנותנים לך ב cdkeys זה לא הורדה של המשחק, אלא סריאל להוספה באוריגין
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים כן, זה מה שאני עושה ליתר ביטחון חח סתם שאלתי...אגב, מוזר מאוד, הרגע ניסיתי להירשם עם המייל שלי וראיתי שהוא בשימוש... אין מצב שפתחתי חשבון origin באתר ושביקשתי 'שכחתי סיסמא' זה שלח אותי לעמוד ברוסית.החלטתי לפתוח חשבון חדש במייל אחר שלי על כל מקרה.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים קראתי לאחור באשכול ולא ראיתי,יש מישהו שהתנסה בקנייה מאמאזון בריטניה דרך VPN? אני שואל כי אחרי שקניתי עם IP ישראלי קיבלתי באן לחשבון, והסיבה היא שלא קניתי ממקום פיזי בבריטניה... שזה משהו שהמערכת שלהם בודקת...
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים קראתי לאחור באשכול ולא ראיתי,יש מישהו שהתנסה בקנייה מאמאזון בריטניה דרך VPN? אני שואל כי אחרי שקניתי עם IP ישראלי קיבלתי באן לחשבון, והסיבה היא שלא קניתי ממקום פיזי בבריטניה... שזה משהו שהמערכת שלהם בודקת...אני קניתי דרך אמאזון בריטניה ללא VPN ולא היתה שום בעיה.פשוט רשמתי כתובת של בית בלונדון.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים זה מה שעשיתי, ההמשך היה חסימה של החשבון וביטול ההזמנה. לפי הנציג שלהם זה כי המערכת בודקת את המיקום לפי IP שצריך להיות בבריטניה...ושוב , יש מישהו שהזמין מאמזון דרך VPN? נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי tal_p
פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים battlefield 4+premium246 שקל כל ההרחבות נערך 2013 בנובמבר 1512 שנים על-ידי orenoren1911
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים battlefield 4+premium246 שקל כל ההרחבותתגובה של בן 12 מפיו של ילד בן 24.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.