עבור לתוכן

חנויות ודרכים זולות לקניית Battlefield 4

Featured Replies

פורסם

ההבדל הוא:

1. באטלפילד פרימיום: רק ההרחבות בלי המשחק עצמו- צריך לקנות את המשחק ואז לקנות את הפרימיום הזה.

2. באטלפילד רגיל+ צ׳יינה ריזינג: המשחק עצמו+חבילת הרחבה אחת

3. באטלפילד premium edition- כוללת את המשחק עצמו וכל ההרחבות...

• תגובות 268
  • צפיות 50.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה רבה על ההסבר :)

כל ההרחבות הם MP בלבד?

פורסם

בקישור שעידן הביא מעליי יש חנות מסוימת שיותר מומלצת?

אני זוכר שקראתי שאנשים היו צריכים הוכחות כמו לצרף חשבון חשמל או לצלם ת.ז יש חנות שלא מבקשת את הדברים האלה?

ואחרון אפשר לשלם ב paypal או רק כרטיס אשראי ?

פורסם

האמת שאני הזמנתי מאתר אמין שרשום שם(cjs), אך מכיוון שמערכת ה-AUTO KEY שלהם עושה בעיות, התבקשתי לשלוח להם מסמכים מזהים.

שלחתי ת.ז, חשבון חשמל וכאלו.

פורסם

^מסורבל קצת^ אני מנסה למצוא את את החנות שלא תשגע אותי בכל מיני עבודות ניירת.. אין לי כח לזה.

מישהו קנה בדרך נוחה יותר ?

פורסם

אני הזמנתי מ- http://cdkeys.com

קצת יותר זול מ- CJS, מאפשרים קנייה בפייפאל ולא הייתי צריך להסתבך עם ניירת.

אבל מצד שני, כדי לקבל את המפתח הם דורשים אישור ב- SMS

ולמרות שאני מעדיף לא לחלק את המספר שלי לכל אתר מפוקפק כזה או אחר, זה יותר פשוט ונוח מלשלוח צילום תעודה זהות או משהו כזה

פורסם

זה בדיוק כמו ב-CJS פשוט שהמערכת שלהם דפוקה ולא קיבלתי את ה-SMS כמו עוד משתמשים ולכן נדרש זיהוי במסמכים.

פורסם

אז אני אנסה דרך cdkeys ואקווה שלא תהיה בעיה עם ה sms כי אם תהיה לא עשיתי בזה כלום..

פורסם

רגע, אם אני קונה את זה :

http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-4-pc-cd-key-origin

מהקישור שנתתי.

אני משלם ומקבל את זה באותו רגע? כי אני רואה שאנשים מדברים פה על SMSים וניירות...

פורסם

אתה מודע שקנית רק את חברות הפרימיום ולא את המשחק עצמו?

פורסם

את הקישור הבאתי רק כדי שידעו מאיפה קניתי... אל דאגה קניתי את המשחק וגם את ההרחבות..

פורסם

קניתי עכשיו את ה פרימיום משם..ישר קיבלתי סמס ואחרי זה סקרין שוט של הקוד

רק שאלה..אני לא אמור לקבל את כל ההטבות של ה פרימיום :)? הייתה BATTLEPACK לפני כמה ימים...אני לא אמור לקבל רטרואקטיבי :)?

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי עכשיו את המשחק + china town מהאתר cdkeys.com דרך paypal, ולא הצלחתי להבין איך אני מוריד את זה דרך האוריג'ין.

קבלתי מייל עם חשבונית ואני לא רואה שום רמז להורדה

פורסם

אתה צריך להכנס לאתר אחרי ששילמת...יש שם בחשבון שלך במשחק שקנית כפתור DOWNLOAD..והוא נותן לך את ה קוד שאותו אתה מכניס בORIGIN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים