עבור לתוכן

מה צוואר הבקבוק במחשב שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

זה המחשב שיש לי:

מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz

קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan

לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎

שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON

דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ

כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E

ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620

המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע,

אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק.

*בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו,

אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המליץ לשדרג אותו*

*לא כתבתי הודעה שלמה בבולד P:*

בתודה מראש,

אורן.

נערך על-ידי אורן1

פורסם

צוואר בקבוק? היכן בדיוק חסרים לך ביצועים?

פורסם

ברוך הבא :welcomeani:

דבר ראשון, לא צריך להדגיש את האותיות, אני עדיין רואה טוב :s0403:

דבר שני, אין דבר כזה 'צוואר בקבוק אבסולוטי'. כל משימה דורשת משאבים אחרים, ולכן אם אבצע עריכת סרטים ומיד אחר כך אשחק במשחק כבד על אותו המחשב, אגלה שבמידה ובכלל קיים צוואר בקבוק, הוא רכיב אחר בכל אחד מהמקרים.

ולכן השאלה היא - מה אתה עושה עם המחשב, ומדוע אתה חושב שיש צוואר בקבוק בכלל? המחשב שלך יחסית עדכני וחזק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות,

השימושים במחשב הם:

א) צפיה בTwitch, המחשב עושה מסך כחול אם אני פותח 2-3 שידורים, אולי אפשר להבין מזה איפה יש למחשב שלי בעיה.

ב) LOL, זמני טעינה לפני המשחק ארוכים מאוד, מבין 10 שחקנים אני תמיד אחרון לסיים את טעינת המשחק, בזמן המשחק יש קטעים של אטיות, הסאונד והתמונה מקוטעים בזמן שיש עומס של פעילות, ככל שהפעילות פוחתת המשחק עובד חלק יותר.

פורסם

הניחוש המהיר שלי הוא שהמעבד מתחמם. צריך לבדוק טמפרטורות שלו ושל הכרטיס הגרפי. אם היית רושם את ה-STOP CODE שקיבלת בכל מסך כחול זה היה טוב (הסטופ קוד נראה בערך ככה: 0x0000001E ).

בכל מקרה לא אמור להיות לך צוואר בקבוק במערכת.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם אברסט, הטמפרטורות תמיד היו נמוכות, הרצתי בדיקת מאמץ של שעתיים, לא נתן מסך כחול, אחרי השעתיים האלה פתחתי Twitch, מסך כחול ברגע שהוא טען את השידור, אחרי זה הוא לא הצליח לעלות וביקש את הדיסק של המעבד כדי להצליח לעלות :x, פרמטתי אותו ונתתי לו לישון לילה שלם, בבוקר התקנתי XP הוא קרס כמה פעמים במהלך ההתקנה ושמתי אותו בבוקר במעבדה שישלחו אותו לבדיקה.

פורסם

xp? למה?

תעלה בדיקה של הקשיח עם HDTUNE.

פורסם
  • מחבר

כי רק רציתי לראות את הגמר של LOL, אבל אפילו XP אי אפשר להתקין על המחשב, יש לו איזו בעיית חומרה רצינית שבטוח ימצאו במעבדה, השאלה היא מה אני עושה עם המחשב אחרי שבחנות מחזירים לי אותו, אני רוצה להחליף שם מה שצריך להחליף כדי שאני אוכל להפעיל עם המחשב שלי את LOL ולראות Twitch ושהמחשב שלי יעמוד בזה, השאלה בכלל מה יכול לגרום לאטיות הזו? 4 זה פחות מידי זיכרון? הכרטיס מסך שלי לא מספיק? המעבד שלי ישן? הלוח אם שלי ישן? שווה בכלל לשקול לקנות ארדיסק נפרד? מה יכול לקצר את זמן טעינת המשחקים? למה כלכך קשה למחשב שלי להציג סרטים בTwitch?

אני לא מצליח להבין איפה החלקים הקריטיים שגורמים לבעיות האלה....

- - - תגובה אוחדה: - - -

טובאלו הדרישות לLOL:

MinimumSystem Requirements:

Shader version 2.0 capable videocard

:Recommended System Requirements

[(GeForce 8800 orequivalent video card [Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM

והכרטיס שלי הוא:

SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E

מה זה אומר? אם להחליף אז לאיזה דגם?

פורסם

לא צריך להחליף שום דבר. סדר את בעיות החומרה (אם יש) ותחזור לכאן אם עדיין יש בעיות.

פורסם

הבעיה היא לא בזה שהחומרה חלשה מדי, אלא שמשהו שם פשוט לא תקין. כל עוד הכל באחריות זה בכלל לא צריך לעניין אותך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

:x המחשב תקין לגמרי ולא עושה מסכים כחולים לדעת KSP

איך אני מתמודד עם החנות שאומרת לי שהמחשב שלי תקין לגמרי ורוצה שאני אקח אותו?

נערך על-ידי אורן1

פורסם

תלך לסניף, ותבצע מולם בדיקה בכל המקרים שהיה לך מסכים כחולים, כמו צפיה ב Twitch שאמרת

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם החנות, הם בדקו את החומרה ע"י זה שהם פשוט הפעילו יוטיוב וראו שאין מסכים כחולים, במעבדת מחשבים לא אמורים לבדוק את החומרה יותר טוב?

פורסם

ksp זה לא מקום שעושים בו את מה ש"אמורים"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים