עבור לתוכן

אין תגובה במסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הם אמרו שהבדיקה והתיקון לא עולים כסף אבל חומרה חדשה בתשלום.. אם הלוח נדפק או משהו, שווה לקנות חדש? אחרי הכל הוא SOCKET 775

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי הבדיקה שלהם תדע אם כדאי..........

פורסם
  • מחבר

אבל 775 זה כבר ישן.. באמת שווה לקנות לוח בשביל לתקן את המחשב הזה? במידה וזאת תהיה הבעיה

פורסם

זאת תהיה בעיה שלך, תפסיק לחפור.

רוצה לתקן תקן, לא רוצה אל תתקן, מה אתה רוצה שנגיד לך?

פורסם

איזו חומרה יש לך במחשב - לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, ספק וכד'?

לי יש מחשב מבוסס 775 עם אחד המעבדים הכי חלשים מסדרת ה Core 2 Duo (ה E4300) כבר יותר מ-6 שנים ואני עדיין מאד מרוצה ממנו (ראה מפרט בצד). במהלך השנים הוספתי לו עוד זיכרון (מ 2GB ל 6GB), והחלפתי חומרה שהתקלקלה (דיסק קשיח וכרטיס מסך - מ 8600GT ל 6570HD), אבל המחשב עובד בצורה מעולה. הסיבה היחידה שתגרום לי להחליף אותו כרגע היא אם משהו יתקלקל.

השאלות שצריך לשאול את עצמך הן מה הבעיה במחשב שלך? האם אתה מרוצה מהמחשב כמו שהוא (כשהוא עובד כמובן)? וכמה אתה מוכן להשקיע בתיקון?

אם אתה לא מרוצה מהמחשב - הנה ההזדמנות שלך לקנות מחשב חדש לגמרי.

אם אתה כן מרוצה מהמחשב:

אם הבעיה היא במעבד - תחפש מעבד משומש שמתאים ללוח, אבל אני מציע לא לשלם יותר מ 100-150 ש"ח.

אם הבעיה היא בלוח - גם כאן אתה יכול לחפש לוח משומש או לקנות חדש בסביבות ה 300-400 ש"ח, אבל זה לא ממש משתלם כי אפשר לקנות לוח חדש למעבדים מהדור הנוכחי ב 400-500 ש"ח.

אם הבעיה היא בספק - אתה יכול לקנות ספק טוב עכשו, להשתמש בו וכאשר תשדרג את המחשב פשוט תעביר אותו למחשב החדש.

בכל מקרה אל תזרוק את המחשב שלך כולו (ויש אנשים שפשוט זורקים את המארז עם כל מה שיש בו לפח :() - יש חלקים שאולי עדיין תקינים, וגם אם לא תשתמש בהם אולי יהיה אפשר למכור אותם.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

פשוט הוא לא מראה תצוגה במסך..

זה המפרט שלו:

INTEL E2180

2X1GB RAM DDR2

NVIDIA 8400GS

EZCOOL 350W

פורסם
  • מחבר

אבל לא מחייב שהבעיה היא בספק..

פורסם

נמאס לי, אני רואה את הת'רד הזה מגיע לעמוד 200..

נכון, לא מחייב שהבעיה היא בספק, תבדוק ותגלה איפה הבעיה, זה כבר נמאס..

פורסם
  • מחבר

נמאס לך? אתה מוזמן להגיב בדיונים אחרים.

ואיך בדיוק אני אבדוק??? בדקתי הכל! ואני מסביר לך שאין לי ספק אחר בבית ואין לי לוח אחר שמתאים. אז מה אעשה? אקנה חדש לחינם??

פורסם

לא, תמתין לתשובה מאייבורי ותפסיק להספאים את הת'רד.

פורסם
  • מחבר

בסדר, יום שישי אני לוקח אותו אליהם

פורסם

לי יש לוח אם ספייר של 775 gigabyte עם מעבד וספק תקינים שאני לא עושה בהם שימוש.. אם תרצה אשמח לתת לך אותם לצורך בדיקות ואם יתגלה שהבעיה היא אכן ברכיב תקול כלשהו כמו ספק אשמח למכור לך את הרכיבים..

פורסם
  • מחבר

אני לוקח את המחשב לאייבורי ביום שישי והם יבדקו אותו.. תודה בכל אופן

פורסם
  • מחבר

אייבורי אמרו קהלןח מת ושיש קבל מפוצץ בכרטיס מסך.. מה רצוי לעשות? לקנות לוח יד2 וכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים