פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים דוד משה יצליח למצוא גם לוחות מהמאה הקודמת... דווקא לוחות אם אין לי כמעט יש לי משהו מהמאה הקודמת אם אתה רוצה, אבל זה לא MSI. אבל באמת מיושן.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים באסה. MSI Z87 G55 תופס לתמונה השנייה? לו ול-G45 יש את אותו layout בדיוק (לפחות במקום שמופיע בתמונה) :\
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים שים לב למספר פאזות, קבלים ומוספטים באזור.ואני שוב שואל את ליאור הנכבד, האם MSI Z87-G45 ללא המילה "גיימינג" תופס? אין לוח אחר, הוא מכונה בשני הכיוניים.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים יש תמונה?זו נראית לי תושבת סטנדרטית וזהה.היא לא זהה. אין לי תמונה.שים לב למספר פאזות, קבלים ומוספטים באזור.דווקא הם שווים למיטב ידעתי ובדיקתי. נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים לא הצלחתי למצוא תמונה ללא כיסוי של התושבת. מבחינה חיצונית היא נראית זהה לחלוטין כמו זו של ה-G45 G. והעובדה שמספר הקבלים זהה באותו איזור של התמונה גורמים לי להאמין שמדובר על אותה סכימה שממנה שני הלחות נבנו (הבסיס לפחות), לכן אין סיבה לתושבת שונה.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים אכן אותה פלטפורמה ואותו אזור תושבת.גוף הקירור שונה, וזה מה שהיה אמור להכריע ל-G45 Gamingאבל התמונה כלכך חשוכה ומגורענת שאי אפשר לראות.זה באמת קצת מכשיל, אבל אם מחברים עם העובדה שה-G45 הוא לוח הפרס, אז הכף נוטה לכיוונו. נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים וואי וואי לקח לי 10 דקות לפענח. אני מתלבט אם לתת את התשובה עכשיו או לא. אני אחכה, מציע גם לאחרים שגילו את התשובה בעצמם לחכות לכמה דקות לפני חצות
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים היה מבלבל לשים שלושה דגמים כפתרון.אבל הייתי בטוח שזה ה-B85, בגלל שהוא היחיד עם בטריה של פנסוניק (בתמונה באתר MSI) והבטריה מופיעה ברמז.שני האחרים עם בטריות KTS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.