עבור לתוכן

I5 4570 בן 3 חודשים שנוסה לעשות לו OC. מה זה מחיר סביר ביד 2?

Featured Replies

פורסם

לדעתי הסיבה היחידה שמישהו ימכור 4570 זה כדי לקנות מעבד K לאוברקלוק, ונראה גם שהוא התבאס מהחוסר יכולת המהרה של ה4570 לפי זה שהוא ניסה.

אני לא יודע להגיד לך אבל אם תצליח לאמת שהוא לא יכל להעלות את המתח, אין לך יותר מדי מה לחשוש.

אין פינים למעבד אגב, הפינים בלוח.

• תגובות 34
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נדיר שמעבד מתקלקל , במיוחד כזה שאי אפשר לעשות לו oc.

גם אם הוא ניסה לעשות וגם אם הוא עשה oc (ושוב , זה בלתי אפשרי...) , עדיין המעבד הזה אמור להחזיק מעמד גם עוד 10 שנים לפחות...

אתה יכול לראות מלא פנטיום 4 שעבדו בטמפרטורה הרבה מעל למה שהם אמורים לעבוד , והם עדיין עובדים וימשיכו לעבוד.

ואם כל מה שכתבתי , אני לא הייתי קונה מעבד או כל רכיב כלשהו בלי לוודא לפני התשלום שהוא עובד , ואם הוא לא מוכן שתבדוק אותו , אז אל תקנה.

פורסם
  • מחבר

איך הייתם מציעים לבדוק אותו?

טוב, אני אלך על מחיר של 75%. יסכים- יש עיסקה, לא יסכים- אני מעדיף לקנות חדש. דעות?

פורסם

מי זה שרוצה למכור הוא מהפורום?

פורסם
  • מחבר

לא שידוע לי.

למה?

פורסם
איך הייתם מציעים לבדוק אותו?

טוב, אני אלך על מחיר של 75%. יסכים- יש עיסקה, לא יסכים- אני מעדיף לקנות חדש. דעות?

הדרך הכי טובה לבדוק מעבד והדרך הפשוטה ביותר , היא להרכיב אותו במחשב ולראות אם המחשב נדלק.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז לבקש לראות שהמחשב נדלק עם המעבד והווינדוס עולה. זה מספיק?

פורסם

הייתי מריץ 5 דקות OCCT, אבל בעיקרון זה מספיק.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שמעולם לא השתמשתי בOCCT, ורפרפתי עכשיו על מדריך מהיר- אתה מתכוון לתצורה הזו?:[ATTACH=CONFIG]3977[/ATTACH]

פורסם

כן

הלשונית LINPACK זה לבדיקת טמפ' לא לשגיאות

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לכולם.

אם יש עוד דעות אני כמובן אשמח לשמוע...

פורסם

למה "מידי במתח גבוהה מאוד" הוא לא אפשרות? כי הוא היה נשרף מיד לחלוטין? אין איזה מצב ביניים שהוא ניזוק רק חלקית מטמפ'/מתח גבוהה?

קצת באיחור, אבל למיטב ידיעתי טמפרטורה גבוהה מידי לא תזיק למעבד מהסיבה הפשוטה שלמעבדים יש חיישני טמפרטורה וכאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מעל סף מסויים שנקבע מראש מתחיל throttling (המעבד מאט את עצמו) עד למצב שהמעבד אפילו מנתק את עצמו לחלוטין. זה לא המצב עם המתח - המעבד לא יודע מהו המתח המקסימלי הבטוח עבורו (אם ערך זה היה ידוע לכל מעבד אז החיים של כל הממהירים למיניהם היו הרבה יותר קלים) ולכן ככל שהמתח שהמעבד מקבל גדול יותר, כך הסיכוי שלו להישרף גדל.

QPI זה מה שמקשר מעבד לX58 במעבדי 1366 או שני מעבדים אחד לשני ב 1366 ו2011 (ועוד כמה..), לא קשור לכאן.

התדר שאתה מדבר עליו נקרא BCLK, קיצור של תדר בסיס והוא בקושי מגיע ל104-107MHZ במעבדים כאלה,

תודה על התיקון. ב CPU-Z תדר זה עדיין נקרא FSB, אבל אני יודע בוודאות שזה לא השם הנכון של תדר זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

נראה שזה כבר לא רלוונטי. התקשרתי והוא התעקש על 80% +, אני על 75%... לא יצא אל הפועל. נו טוב, קורה. אם הפסדתי משהו אז הפסדתי, אם לא אז לא, לפחות למדתי קצת.

בנתיים נקנה חדש ששם זה בטוח.

:)

פורסם

איך אומרים הערבים? לא הפסדת ולא בטיח..

פורסם
  • מחבר

חחח, מקווה שאתה צודק. תמיד קצת שנאתי יד שניה כי אני לא יודע להתמקח וכל הזמן מקוננת הרגשה שבסוף יצאתי מעט פראייר.xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים