פורסם 2002 במרץ 2523 שנים על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים.אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר לי זה לא ממש אכפת פשוט אח שלי אמר לי שכן מישהוא יכול גם להזביר ולענות בקשר לשאלה הרשאונה
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים סרטי dvd ניתן לראות על הרדיסקים ... הבעיה היא להביא את הסרט להרדיסק שלך בלי כונן דיוידי ... כי סרט לוקח 4 גיגה ...האלטרנטיבה היא לכווץ אותו בפורמט Divx ואז הוא לוקח רק 650 מגה ..
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים windows media player :lol: :lol: :lol: אולי קצת לנמק לא יזיק... לסרטי דיוי די אני משתמש ב-powerDVD XP. אבל הוא בסך הכל שאל על תוכנה שתתמוך ברוב הפורמטים?! אני פשוט לא הבנתי איזה בעיות תמיכה יש לו ב-windows media player?!
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר אני צריך תוכנה שתומכת ברוב הפורמטים כמו שכבר כתבתי כי מחקתי מזמן את windows media player ואני לא ממש צריך תוכנה לDVD
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים אם הבנתי נכון אז יש לך בעיה בכמה פורמטים שלא פועלים? אז אני אומר לך גם כמו כל האחרים - Windows media player, רק עם תוספת של - Codecs לצפייה בסרטיםאת ה - Codec אתה יכול להוריד כאן וגם לחפש בקאזה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.