עבור לתוכן

RSM vs TMS

Featured Replies

פורסם
אני קיבלתי מהם שירות מעולה וקניתי מהם לפחות 5 מחשבים.

כמו שציינתי היום קניתי עוד מחשב מהם, בנוסף המשלוח מבוטח.

הנה מקרה שקרה לי איתם (רמז: השירות היה מצוין).

http://hwzone.co.il/community/threads/523275-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91-TMS-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%AA

זה עוד יותר מתסכל, אני מזמין פעם אחת ונתקל בשירות גרוע,האתה מזמין מלא פעמים ולא נתקלת.

• תגובות 57
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה מלמד? שלא כך המצב לרוב.

אין חנות מושלמת.. במיוחד שישנם עוד עובדים ואינך מדבר ישירות תמיד עם בעל החנות. גם אם בעליו משתדל להביא עובדים על פי תנאי קבלה נוקשים עדיין אפשרי להתקל בפשלות - כל השאלה -כמה הן קורות.

אני מסתכל על החנות הזאת במבט כללי על ידי פירסומם של רבים. בוודאי שאם משהו מתקלקל אין שום סיבה לדאגה. בסך הכל כנראה נתקלת למצב של דיבור מעט נוקשה... אני לא חושב שבגלל זה צריך לזרוק את הכל .. (מחיר,אחריות וגם לרוב שירות טוב )

אפשר גם להתלנון לבעל החנות על אותו אחד ששוחחת עימו -ונקווה שהוא יטופל.

פורסם

לטעמי rsm חנות מצויינת, tms יותר זולה בדר"כ

פורסם

TMS הם אחלה חנות.

לדעתי קיריל יכול לחייך קצת יותר ולענות יותר בשמחה ולא כאילו הוא חצי רדום, חוץ מזה הם באמת נותנים שירות מקצועי ואמין וכמובן שלא מורחים אותך ללא טעם.

פורסם

אני לקוח ותיק של RSM , כבר קניתי מהם כמה חלקים ומחשבים לי ולחברים שלי .

הם אף פעם לא יכזבו אותי . - וגם אני וגם אבא שלי לא נחליף אותם בשום חנות אחרת

אני בגישה שתמיד תקנה בחנות שקרובה אליך הבית - אם אתה גר בכפר סבא אז תרכוש בכפר סבא , אין טעם לנסוע שעה עד שעה וחצי

במידה ויש תקלה במחשב .

המחיר של RSM הוא לפעמים קצת גבוה -אני מדגיש קצת גבוה - אבל ברגע שאומרים למוכר שהמחיר גבוה יותר מחנות אחרת הם ישר משווים

מחיר ולא מתווכחים על זה ,כך שבסופו של דבר אין הבדל מחירים .

אני לא יודע איך סידור הכבלים אצל TMS אבל ב RSM הוא מושלם ותמיד יצא טוב מאוד ואיכותי

פורסם

אני בגישה שתמיד תקנה בחנות שקרובה אליך הבית - אם אתה גר בכפר סבא אז תרכוש בכפר סבא , אין טעם לנסוע שעה עד שעה וחצי

במידה ויש תקלה במחשב .

איזה מזל ש-TMS עושים משלוחים חינם ובמקרה של תקלה במחשב הם אוספים אותו מהבית שלך על חשבונם.

פורסם

ואז יש מצבים שזה מגיע שבור..

פורסם

כל משלוח מבוטח - אני יודע שלפעמים מבאס להמתין כמה ימים למשלוח חוזר (או אם מדובר בהרכבהת מחשב עד שבוע ימים) אבל מדובר במקרים נדירים - אם יש נזק פיזי במהלך משלוח זה לא קשור בכלל ללקוח

פורסם
כל משלוח מבוטח - אני יודע שלפעמים מבאס להמתין כמה ימים למשלוח חוזר (או אם מדובר בהרכבהת מחשב עד שבוע ימים) אבל מדובר במקרים נדירים - אם יש נזק פיזי במהלך משלוח זה לא קשור בכלל ללקוח

קראת את התגובות שלי? מכיר את המקרה?

פורסם

יש פעמיים שמגיע מחשב חדש ,גם אין הבדל אם לקחתם אותו בעצמם מהחנות . ואתה בא להתקין ווינדוס -הכל טוב ויפה אך מגלה בהמשך שיש בעיה עם איזה רכיב במחשב (בעייית יצרן)

אני חייב לציין שזה קרה לבן דוד שלי שארגנתי לו מחשב מTMS ..הם שלחו שליח על חשבונם שיאסוף אותו וגם חזרה לבית.

זה נותן עוד פלוסים לחנות מצד אחרים.

פורסם

מכיר את המקרה.

פורסם
מכיר את המקרה.

וזה בסדר מבחינתך?

פורסם

אתה בטוח רוצה לדון בזה תדר הזה?

פורסם

אתה יכול לשלוח לי פרטית, בעיקרון אני רואה את זה בתור פאשלה שלכם ולכן הפורום לא מפריע לי.

פורסם
  • מחבר

היי קיריל ,מה קורה? אשמח אם תפרט בפוסט שלי,על המקרה המדובר. הייתי רוצה לשמוע על מה מדובר.

תודה רבה חברים על העצות והתגובות,כול תגובה שלכם נלקחה אצלי בחשבון.

דרך אגב ידוע לכם איך RSM באשקלון? כי ידוע לי ש-RSM בתל אביב נסגר,מה שלא מבטיח לי שהסניף שלהם בכפ"ס לא יסגר בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים