עבור לתוכן

יעוץ משפטי חינמי מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון .

תודה

פורסם

בד"כ, אם אתה צריך יעוץ משפטי, זה יהיה שווה כל גרוש שתוציא על זה.

על איזה תחום מדובר?

פורסם

בבתי המשפט יש לשכת סיוע משפטי לנזקקים.

נערך על-ידי hero

פורסם
  • מחבר

מדובר על בעל בית חמדן שהחליט שהוא לא מוצא דיירים חדשים ומחייב אותי ואת השותף בתשלום של חודש שכירות נוסף למרות שחוזה השכירות הסתיים - אנחנו כמובן שלא הסכמנו היות וחוזה השכירות נגמר .

בעל הבית הגישה תביעה לבית המשפט

פורסם

מדבריך משתמע שאתה לא במצוקה סוציואקונומית אמיתית.

ככל הנראה אתה לא זכאי לייצוג או ייעוץ חינם דרך לשכת הסיוע או "שכר מצווה".

כשיש לך כאבי שיניים אתה מחפש פתרונות באינטרנט או הולך לרופא ?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בין מחט לתחת ומה קשור המצב הסוציאוקונומי שלי ?

שאלתי האם מישהו מכיר מקום שבו ניתן לקבל סיוע משפטי שלא בתשלום - יעוץ - הכוונה , לא מחפש עכשיו פרקליט שיעבוד חינם בישבילי

פורסם

1. תלמד לקרוא.

2. תלמד דרך ארץ.

3. יש לא מעט עורכי דין שיסכימו להיפגש איתך לפגישת היכרות ולייעץ לך.

4. אתה יכול גם לבדוק באינטרנט איך לעשות לעצמך סתימות בשיניים עם פלייר, מלחם ופלסטלינה.

5. בברכה.

פורסם

רוב עורכי הדין שאני מכיר לא גובים כסף על פגישה ראשונה , תפנה לעורך דין בעיר שלך עם המלצות , תספר לו על המקרה ותראה מה הוא אומר.

זה לא פסול להגיד בפגישה שאתה לא מעוניין להוציא עכשיו כסף .

לדעתי אם תצא זכאי בתביעה אתה גם תזכה להחזר הוצאות משפטיות [ שכר טרחת עורך דין וכו' ].

פורסם

אתה סטודנט?

אם כן, יש לך ככל הנראה ייעוץ באגודה.

פורסם
  • מחבר

לא סטודנט כבר , לצערי .

הכוונה זה לזכות במשפט ולתבועה אחרי זה הפסד יום עבודה והוצאות משפט וטרחה .

יש המלצה למישהו ספציפי באיזור המרכז ?

תודה

פורסם

אם תרצה אוכל לשאול את אמא שלי(תלוי כמה זמן ואנרגיה היא צריכה להשקיע בזה, היא עורכת דין במקצועה.

זה לא התחום שלה אבל היא למדה את זה (במסגרת לימודי משפטים).

נערך על-ידי StrikeEagle

פורסם
  • מחבר

אני אשמח - העניין הוא שהיה חוזה בעל פה להערכת חוזה השכירות ואחרי מספר ימים ניגשתי לבעל הבית ושוחחתי איתו וציינתי בפני שבעקבות פיטורי אני לא אוכל להאריך את החוזה והגענו להסכמה - מספר ימים לפי סוף תקופת החוזה בעל הבית בא כאילו כלום לא קרה ושאל מה קורה האם אני נשאר בדירה - כמובן שאמרתי לו שלא כי אני על ארגזים כבר והריי קבענו שאני יוצא בסוף החוזה המקורי - ואז התחיל הבאלגן שהוא לא מוצא דיירים והוא רוצה שאני ישלם לו על עוד חודש .

פורסם
אני אשמח - העניין הוא שהיה חוזה בעל פה להערכת חוזה השכירות ואחרי מספר ימים ניגשתי לבעל הבית ושוחחתי איתו וציינתי בפני שבעקבות פיטורי אני לא אוכל להאריך את החוזה והגענו להסכמה - מספר ימים לפי סוף תקופת החוזה בעל הבית בא כאילו כלום לא קרה ושאל מה קורה האם אני נשאר בדירה - כמובן שאמרתי לו שלא כי אני על ארגזים כבר והריי קבענו שאני יוצא בסוף החוזה המקורי - ואז התחיל הבאלגן שהוא לא מוצא דיירים והוא רוצה שאני ישלם לו על עוד חודש .

אז עולה ש: הסכם בעל פה זה כמו הסכם בכתב ולכן זה מחייב אותך לשלם, השאלה היא כמה זמן מראש הודעת לו שאתה לא יכול להישאר?

פורסם
  • מחבר

כ 4 ימים לאחר קביעת החוזה בעל פה - וההתראה הייתה כ 24 ימים לפני סוף החוזה .

מה בקשר לעניין שהוא מתחמק מזה שהוא הסכים לבטל את החוזה בעל פה

פורסם

אני רואה שהלכת על המלחם והפלסטלינה.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים