עבור לתוכן

דיסק קשיח חיצוני שהפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

שלום!

רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897

זה הדגם המדויק.

השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר.

פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה.

יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה???

והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עובד.

תודה מראש, תמיר

פורסם

תסתכל על הקונקטורים של הכבל ועל הקונקטור של הקשיח שהם נראים שלמים.

תנסה לחבר את הכונן למחשב אחר, ליצאת USB אחורית ולא קידמית.

בגדול יש משהו שאפשר לנסות וזה לפתוח את המארז של הכונן, להוציא את הקשיח ולחבר אותו ישירות למחשב כך שאם נהרס רק הכרטיס המתאם של המארז אז יהיה לך גישה לתוכן של הקשיח, אבל !!! אם אתה פותח את המארז לא תהייה לך אחריות !

הכל תלוי עד כמה המידע שיש לך בכונן חשוב לך.

פורסם
  • מחבר
תסתכל על הקונקטורים של הכבל ועל הקונקטור של הקשיח שהם נראים שלמים.

תנסה לחבר את הכונן למחשב אחר, ליצאת USB אחורית ולא קידמית.

בגדול יש משהו שאפשר לנסות וזה לפתוח את המארז של הכונן, להוציא את הקשיח ולחבר אותו ישירות למחשב כך שאם נהרס רק הכרטיס המתאם של המארז אז יהיה לך גישה לתוכן של הקשיח, אבל !!! אם אתה פותח את המארז לא תהייה לך אחריות !

הכל תלוי עד כמה המידע שיש לך בכונן חשוב לך.

הקונקטורים נראים שלמים. הדיסק חדש לחלוטין בקושי השתמשו בו.

ניסיתי כניסות אחוריות וקדמיות ומכשירים אחרים כמו טלווזיהי ואקס בוקס עוד לפני שרשמתי את ההודעה, וזה לא מזוהה.

אני מעדיף לא להסיר את האחריות.

האם ישמשהו שאוכל לעשות?

האם המידע שהיה לי עליו אבוד?

פורסם

כל מה שנשאר לעשות זה רק 2 דברים ושניהם מסירים אחריות מהכונן:

1. מה שרשמתי עם הוצאה של הקשיח מהמארז וחיבורו ישירות ל- SATA במחשב נייח. אם זה לא עוזר והמידע מאוד חשוב אז עוברים ל-

2. למסור את הכונן לחברת שחזור מידע.

פורסם
  • מחבר
כל מה שנשאר לעשות זה רק 2 דברים ושניהם מסירים אחריות מהכונן:

1. מה שרשמתי עם הוצאה של הקשיח מהמארז וחיבורו ישירות ל- SATA במחשב נייח. אם זה לא עוזר והמידע מאוד חשוב אז עוברים ל-

2. למסור את הכונן לחברת שחזור מידע.

איך אני עושה את האפשרות הראשונה?

פורסם
פורסם
  • מחבר

אם אני אחבר את הכונן ישירות לנייח וזה יעבוד, אני אוכל להשתמש בזה באופן קבוע כהארד דיסק פנימי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים