עבור לתוכן

נייד 13.3 - 14 סביבות 2.5K

Featured Replies

פורסם

בהתחשב בתקציב הנמוך והאפשרויות הקיימות, הייתי מעדיף אפילו לקחת מחשב איכותי יותר גם אם זה אומר התפשרות על אחריות ארוכה, כי שאר האפשרויות על הפנים מכל הבחינות.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659

מקסימום, תחסוך עוד 400 ש"ח בשנה הקרובה ותאריך את האחריות ל-3 שנים כשיהיה לך כסף.

• תגובות 30
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל זה המציאו את הטלפון - להתקשר ולברר עלויות (אם לא בחנות אז ב-IBM)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברים

יש דבר כזה מדבקה למסך שמפחיתה השתקפויות?

פורסם

יש אבל עדיף לא להתעסק עם זה.

ה-E330 יתאים לך מאד, במיוחד בזמן סוללה ארוך מאד של 6 שעות וגם מבחינת איכות הבנייה ושאר המאפיינים.

בעתיד תשדרג לו אחריות, תוכל להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים, זה מחשב טוב מכל שאר הפלסטיקים האחרים שרשמת פה.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל זה חורג מהתקציב שכבר ככה גבוה מהתקציב ההתחלתי.

ממילא אין באמת צורך ב 6 שעות סוללה או SSD . מה גם הוא כבד יותר ומגושם

היום הלכתי לחנות כדי לראות את המחשב של אסוס. כמובן שהתקשרתי לפני ושאלתי אם יש אותו בתצוגה והמוכר אמר בבטחון שכן. לא הנחתי לו וביקשתי שיראה במו עיניו שהמחשב אכן נמצא בתצוגה והוא אמר "כן זה ממש לידי בוא תראה אותו" .. כשהגעתי לחנות גיליתי באופן לא מפתיע, יש לציין, שהוא לא מופיע בתצוגה! כל כך מעצבן. אבל למזלי היה דגם דומה מאוד 15.6 מאותה סדרה, למרות שזה לא אותו מחשב בדקתי אותו באופן די מעמיק במשך כשעה ואלו הרשמים

-מחשב דק וקל מאוד+מעוצב יפה

-מפוצ'ר ומאובזר בכל מה שאני צריך

-המסך המבריק לא הפריע לי בחנות למרות התאורה הכבדה

-במהלך הבדיקה הטאצ'פאד הפסיק לעבוד פעם אחת. רק אחרי ריסט הוא חזר לעבוד (בעיה בדרייבר?)

-סוללה מובנית שלא ניתנת לפירוק

-מסגרת מפלסטיק של המסך קצת רופף בחלק התחתון

-איכות הרכבה לא מושלמת אבל בהחלט מספקת

פורסם

לא הבנתי לאיזה סמסונג אתה מתכוון, לא רשמת דגם. מבחינת מה אתה מתכוון לקנות.

1.8 ק"ג למחשב זה לא כבד, בהתחשב שאתה מקבל מחשב עמיד ואמיד מבחינת מאפיינים ואפשרויות שדרוג עתידיות.

אתה לא קונה מחשב כל שנה ובחריגה קלה מהתקציב (גם אם לא תרחיב כרגע אחריות) אתה מקבל מחשב הרבה יותר טוב.

ושוב- תפרט איזה דגם אתה חושב לקנות והוא כרגע "מרכז הדיון".

פורסם
  • מחבר

אסוס***

הדגם שראיתי בחנות הוא X502CA ואני מעוניין ב X402CA

נערך על-ידי avilavi

פורסם
לא בדקקתי לגבי כולם אבל למשל ה401 בא עם 4GB ואפשר לשדרג ל8GB - אבל זה יחסית מורכב.

אני מניח שזה דומה גם באחרים(אבל אולי באחד האחרים הזכרון מולחם ללוח). הכוונה של אסוס כנראה שהם באים בקונפיגורציות עם עד 4GB - לא שזה המקסימום.

בדקה ה16 רואים איפה נמצא הRAM - הוא מתחת ללוח האם ויחסית קשה להגיע אליו. אבל אפשר לשים גם 8.

הסתכלתי. עושה רושם שזה אפילו לא כזה נוראי. צריך לשבת 15 דקות ולעשות את זה בזהירות - אבל זהו זה בערך. אני גם פרקתי פעם את ה Asus X54HY שלי - תהליך מרגיז ביותר, אך בר ביצוע.

לא כל כך הבנתי למה אסוס לא מוכרים קונפיגורציה שכוללת 8GB, אבל שיהיה.

פורסם
  • מחבר
הסתכלתי. עושה רושם שזה אפילו לא כזה נוראי. צריך לשבת 15 דקות ולעשות את זה בזהירות - אבל זהו זה בערך. אני גם פרקתי פעם את ה Asus X54HY שלי - תהליך מרגיז ביותר, אך בר ביצוע.

לא כל כך הבנתי למה אסוס לא מוכרים קונפיגורציה שכוללת 8GB, אבל שיהיה.

נאמר לי שה RAM בדגם X402CA מולחם ללוח, זה נכון?

אני מחפש ביקורות על X402CA ולא מוצא... מישהו יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

מסורס או לא.... לא מוצא חנות עם X402CA במלאי :/

פורסם

נראה לי שמישהו למעלה מנסה לומר לך משהו - לא לקנות אותו.

קח את ה-E330 :)

פורסם

ה-HP - לא, מגנט לטביעות אצבע, מבריק בכל המשטחים והמסך גם מבריק ועם זויות צפייה גרועות, בנייה מפלסטיק פשוט שאפילו בביקורות כתבו על המחשב "Plastic fantastic" :lol:

ה-DELL במחיר המוזל נמכר מחנות שמייבאת אותו באופן "אפור" ולכן המחשב מקבל אחריות דרך החנות בלבד = לא מומלץ

פורסם
  • מחבר

בעע:cwm8:

אז מה... אולי נמצא 15.6 מתאים ?

עד 2.2 ק"ג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים