עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד בעיקר ללימודים אבל גם למשחקים וסרטים

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים).

* מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית.

* גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה.

* רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד.

* משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG.

* זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודים.

*צורך ביציאות מיוחדות - צריך HDMI, לפחות שני חיבורי USB3 אם לא יותר (רצוי גם חיבור USB2) והחיבורים הרגילים.

* Bluetooth - לא חובה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - גודל מינימאלי של 500GB. אני לא חושב שיש לי צורך בSSD, אני מאמין שגם HDD יהיה טוב.

* כונן אופטי - עדיף שיהיה לכל מקרה.

*לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.

* לא נדרשת אחריות בינלאומית.

* רצוי שבתקציב יכנס רישיון למערכת הפעלה, בעדיפות לווינדוס7.

* העדפה לחברה כלשהי - אני מכיר ומאמין יותר בSAMSUNG וDELL, אבל רק מחוסר ניסיון עם חברות אחרות.

* דרישות מיוחדות - אני לא חסיד של מסכי מגע או מסכים מסתובבים. בנוסף אני גם לא ממש אוהב את WINDOWS 8 מעדיף בהרבה את 7.

התקציב שלי הוא בסביבות ה3.5-4 אלף שקלים.

דברים שאני מוכן להתפשר עליהם במקרה הצורך זה איכות הרצת המשחקים (לא להגזים כמובן) וגודל מסך ל14".

תודה רבה לכל מי שעוזר, חג שמח ושבת שלום!

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

לאף אחד אין המלצה או הכוונה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

מתי אמורים לצאת מחשבים עם HASWELL? הם לא יהיו יותר יקרים? שווה באמת לחכות ולשלם יותר כסף בהתחשב בצרכים שלי?

פורסם
  • מחבר

סוף החודש יכול להיות קצת מאוחר בשבילי. לגבי המחשב שהמלצת עליו - קראתי עליו קצת בכמה אתרים וקצת מדאיג אותי שהסוללה שלו די חלשה (בערך 3 וחצי שעות במאקסימום) ושבכמה מקומות אמרו שאיכות הצפיה בו לא כל כך טובה (בגלל הרזולוציה והבהירות של המסך).

יש אולי עוד דגמים שתוכל להמליץ בשבילי?

פורסם
  • מחבר

לגבי המסך קראתי בפסקה השניה מתחת לSERIES:

http://www.notebookcheck.net/Samsung-370R5E-S06PL.98500.0.html

ואחרי כמה חפירות גם בבקשות שאחרים פירסמו בפורום אני כרגע מתלבט בין שני מחשביםש אתה הראתה למחשב אחר שראיתי שמככב בפורום:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12338

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544

אבל יש לי כמה שאלות:

1. לגבי שני המחשבים של סאמסונג - אני רואה שהNP530 עולה יותר מNP370 וממה שאניר איתי (מבחינת מפרט) יש הבדלים אבל אני אל בטוח איך השינוי יבוא לידי ביטוי בסופו של דבר, עם השימוש שאני הולך לעשות במחשב.

2. לשני המחשבים של סאמסונג יש את אותה הרזולוציה (1920X1080) עם גדלי מסך שונים בעוד שהמסך של אסוס באותו הגודל כמו זה של NP370 אבל ברזולוציה גדולה יותר. מדובר במשהו משמעותי לצפיה בסרטים לדוגמא?

3. כמובן, מה מומלץ לי לקנות מבין שלושת המחשבים הללו?

עוד שתי שאלות קצרות:

1. איך החנות הזו (נייד נייד)? אני פשוט גר בנתניה והולך ללמוד ב4 שנים הקרובות בחיפה. כשהסניפים היחידים של החברה זה רק בראשון לציון זה לא ממש נוח.

2. האם כדאי לי לקנות עכשיו את המחשב או לחכות עד תחילת אוקטובר? צריך להיות הבדל משמעותי? או שזה עדיין לא ידוע?

ושוב, תודה רבה על העזרה ושבת שלום!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות! ממש עזרת!

אז מחר אני הולך לקנות את המחשב סופית ופשוט רציתי בשורה התחתונה, בין הN56VB לNP370R5E מה הכי מומלץ לי לקנות?

הכי חשוב זה כמובן שהוא יהיה מחשב ללימודים ויחזיק מעמד מספיק שעות, אחר כך אני פשוט חושב על שעות הפנאי (אני אופטימי וחושב שיהיו כאלו) שבהם אני רוצה להנות ממחשב שיכול להריץ משחקים פה ושם בצורה סבבה ושאני לא אסבול לצפות בסרטים ממנו.

ושוב, תודה רבה!

נערך על-ידי D@Nte

פורסם

אני לא מכיר את הסמסונג אבל אני כשתי ביום רביעי את ה N56VB של אסוס, רכשתי אותו מאור PC גם בזאפ והוא הגיע אליי למחרת עד הבית כלומר כבר ביום חמישי.

לפי דעתי אחלה מחשב, מסך באיכות ממש טובה PULL HD מט עם זוויות צפייה רחבות, חוץ מהתחתית שמן הסתם עשויה מפלסטיק קשיח , המחשב עשוי מאלומיניום ברמת בניה וגימור ממש טובים.

אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה בקול ולא באוזניות אז מצורף למחשב גם סאבוופר עם חיבור יעודי למחשב שמקפיץ את איכות השמע.

יש לו 4 חיבורי USB 3 , ואם זה משנה לך אז גם כונן DVD שאם לא יהיה לך בו שימוש עכשיו או בשלב מאוחר יותר, תוכל לנצל את המקום ל כונן SSD גם המחיר שלו בטח ירדו במשך הזמן.

כמו שכתבתי אני לא יכול להשוות עם הסמסונג כי לא קניתי ואני לא מכיר אותו. אני מניח שיש פה כמה בפורום שיש להם אותו והם יוכלו לכתוב לך עליו, אבל בקשר ל NV56 יש לי אותו יומיים ועל פניו הוא בהחלט אחלה מחשב, הוא קצת יקר יותר מהסמסונג ושוקל יותר כך שגם זה שיקול, לפחות המחיר.

אני קניתי מאור PC גם הוא בזאפ, לאחר שהתקשרתי לחצי חינם והם אמרו שאזל אצלם כי קנו את האחרונים, גם לניידנייד התקשרתי הם אמרו שהם יבדקו אם יש להם במלאי ויחזרו אליי, ולא חזרו, בסוף התקשרתי לאור PC וקיבלתי את המחשב למחרת, לכן אני גם ממליץ עליהם. קיבלתי את המחשב עם כל הערכה של אסוס שהוא צריך להגיע איתה שזה: תיק של אסוס+עכבר של אסוס+סאב, כך שאם אתה מחליט ללכת בסוף על הדגם הזה תוודא שהמחשב יגיע עם כול אלו כי זה חלק מהערכה של אסוס.

בכל מקרה למרות שאין לי הכרות עם הסמסונג, אני מניח שמה שלא תבחר זה יהיה אחלה מחשב.

פורסם

לסטודנט - ההבדל העיקרי זה המשקל 2 ק"ג מול 2.7~ ק"ג, מבחינת סוללה הסמסונג במעט טוב יותר (חצי שעה- שעה).

החלטה שלך, אבל שים לב כפי שנאמר - אולי לא יהיה את האסוס במלאי, כך שכדאי להתקשר קודם ולוודא.

המלאי של האסוס אוזל וזה מחשב מעולה למחיר שלו נכון להיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים