עבור לתוכן

בעיה מכרטיס מסך או במסך עצמו

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6

מערכת הפעלה windows xp pro

פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x

הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים)

לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

פורסם

מה זה משנה מה הגיל של החלקים? מדובר על ציוד לא מוצלח במיוחד (עד כמה שניתן להבין מהפרטים שרשמת).

מתי יצא לך להציץ במארז בפעם החרונה ולראות את מצב הקבלים על הלוח אם וכרטיס המסך? איזה ספק יש בשימוש?

פורסם
  • מחבר
מה זה משנה מה הגיל של החלקים? מדובר על ציוד לא מוצלח במיוחד (עד כמה שניתן להבין מהפרטים שרשמת).

מתי יצא לך להציץ במארז בפעם החרונה ולראות את מצב הקבלים על הלוח אם וכרטיס המסך? איזה ספק יש בשימוש?

ספק של Hutkey green power 550W

מה הקשר ספק? הספק עובד, ומה אתה מתכוון שהציוד לא מוצלח? החלקים במארז לא מקוריים, החלפתי אותם במשך השנים מכל מיני סיבות אחרות, אין סיבה שהכבלים לא יהיו במקום כי בדקתי ובכל ניראה בסדר ואני מציץ מדי שבוע כשמנקה אבק מהפנים של המארז

פורסם

הכי פשוט לחבר מסך אחר

פורסם
  • מחבר
הכי פשוט לחבר מסך אחר

קרה דבר מוזר, הוצאתי את המאוורר של המעבד בלוח אם, הוא ניראה לי קצת לא ישר אחרי שיישרתי אותו וחיברתי בחזרה פתאום הכל עובד, האם יש קשר ??

פורסם

אולי הייתה התחממות יתר של המעבד.

פורסם

gregos

תקינות של סםק לא מסתכמת ב "עובד/לא עובד", ספק יכול להתפוצץ כולל עשן וניצוצות עפים ולהמשיך להפעיל את המחשב אחריי זה.... האם זה אומר שהוא תקין ?

הספק שיש לך גנרי אבל מספיק בשביל החומרה שיש לך, אם לא היה משהוא שידפוק אותו כנראה שהוא לא הבעיה

הבעיה שקוראת היא לא כבלים אלא קבלים - "סוללות" שיש על הלוח, כרטיס מסך וכו. כשאחד כזה נדפק הוא מתנפח והמחשב מתחיל להתנהג בצורה לא תקינה

sashakrik

הייתי מצפה במקרה הזה שהמחשב יידלק בצורה תקינה ואז יתכבה כשהוא מתחמם ולא שיקח לו 2 ניסיונות להידלק (ממצב קר) ואז יעבוד תקין

gregos

ומה אם המסך עצמו ? יש את התופעה הזאת כשאתה מכבה ומדליק אותו מהמפסק שעל המסך (אחריי זמן שהוא התקרר) ? אם המסך עושה בעיות כאלה יכול להיות קבלים בתוך המסך

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה ב"סוללות" אז מה אפשר אם בכלל לעשות??

ואגב מי ששאל אז גם עכשיו כשאני מכבה ומדליק את המחשב אז בהדלקה המסך מתנהג כמו קודם, בהתחלה נדלק ומראה תמונה מטושטשת ואז נכבה ומדלק שוב מעצמו ומראה תמונה תקינה, לפעמים קורה שהוא לא נדלק בכלל ואז צריך לכבות ולהדליק אותו מהכפתור על המסך ורק אז הוא נדלק בצורה תקינה

פורסם

המסך - למעבדה. הוא כנראה חולה.

פורסם
  • מחבר
המסך - למעבדה. הוא כנראה חולה.

לפי דעתי במעבדה אף אחד לא ירצה להתעסק במסך, פשוט יגידו לי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש

- - - תגובה אוחדה: - - -

gregos

תקינות של סםק לא מסתכמת ב "עובד/לא עובד", ספק יכול להתפוצץ כולל עשן וניצוצות עפים ולהמשיך להפעיל את המחשב אחריי זה.... האם זה אומר שהוא תקין ?

הספק שיש לך גנרי אבל מספיק בשביל החומרה שיש לך, אם לא היה משהוא שידפוק אותו כנראה שהוא לא הבעיה

הבעיה שקוראת היא לא כבלים אלא קבלים - "סוללות" שיש על הלוח, כרטיס מסך וכו. כשאחד כזה נדפק הוא מתנפח והמחשב מתחיל להתנהג בצורה לא תקינה

sashakrik

הייתי מצפה במקרה הזה שהמחשב יידלק בצורה תקינה ואז יתכבה כשהוא מתחמם ולא שיקח לו 2 ניסיונות להידלק (ממצב קר) ואז יעבוד תקין

gregos

ומה אם המסך עצמו ? יש את התופעה הזאת כשאתה מכבה ומדליק אותו מהמפסק שעל המסך (אחריי זמן שהוא התקרר) ? אם המסך עושה בעיות כאלה יכול להיות קבלים בתוך המסך

תראה, כרגע המסך נכבה ולא עובד, ז"א ברגע שאני מפעיל את המחשב מהמסך קופצת הודעה באנגלית שבה נאמר "לבדוק את החיבורים כי לא מזוהה שום חיבור" ואז ההודעה נעלמת והמסך לא נדלק פשוט.....

פורסם

אוקי, תנתק את המחשהב והמסך מהחשמל, תפתח את המחשב, את הספק ואת המסך ותחפש קבלים מנופחים

בספק ובמסך יכולים להיות רכיביםן תחת מתח לכן אל תיגע במעגל), אם יש, תנסה להחליף אותם בעצמך

יש מעבדות שלא ירצו להתעסק ויש כאלה שכן,(מתוכם גם יש כאלה שידפקו אותך במחיר סתם) - תשאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים