פורסם 2002 במרץ 2523 שנים אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה.זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך.יש מצב לפיתרון ?תודה.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים Start/Control Panel/Regional and Language Options/Advanced/Hebrewבכל מקום שאתה מוצא אפשרות ל-Hebrew אז תעשה את זה - לא רק ב-Advanced.כל זה במקרה שיש לך WIN XP
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר כן, אני משתמש ב WINDOWS XP וכל הגרות השפה נמצאים אצלי על עברית כבר.אתה מצליח לצרוב שירים עם שמות קבצים בעברית ואחרי הצריבה הם נשארים באותם השמות ולא משתנים?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים לא ניסיתי אף פעם...אין לי הרבה שירים ואם אני צורב אז אני צורב כבר Tracks שיפעל על מערכת...
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר הווו, סוף סוף הגיעה הישועה!תודה רבה.ועכשיו אם תסביר לי מזה בעצם אומר Joliet הכל יהיה מושלם :saint:
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים Joliet אומר שכל המידע של עץ התקיות ושמות הקבצים\תיקיות ישמר כ-Unicode ולכן מאפשר תמיכה בכל השפות, כי הוא שומר בעצמו את התווים.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים יש לי את גירסה:5.5.6.4ואני לא מוצא את האופצייה BURNאין את זה למעלה, יש:fileeditviewrecordextraswindowshelpאיפה זה נמצא?????????.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים "...file => write cd" או לחיצה על הכפתור בתמונה שהעלתי... (בשורה מתחת לתפריטים) עריכה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.