עבור לתוכן

חוות דעת|גיימיג כבד ושימושים נוספים 5.5K~.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור:

פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת.

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

PhotoShop-מזדמן.

Visual Basic-כרגע זה תדיר בהמשך זה יהיה כבד.

בעתיד אני מאמין שאתחיל גם עם סביבות פיתוח לאנדרואיד וסביבות פיתוח נוספות.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/4, NFS, PRO/FIFA, NBA, SFX וכאלה..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מקלדת ועכבר חשבתי ללכת על זה אבל זה כבר לא קשור לתקציב:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521

איך הבאנדל הזה?

הרמקולים הם:Microlab SOLO6C אבל הם נקנו כבר כך שזה לא חלק מהתקציב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-7 אבל זה באמת כבר לא כזה קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כן למעבד, מה שהחנות תעשה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3.0

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא יודע כרגע אבל יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1103

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪200

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68XP-UD3P - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪669

ספק כוח:

Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪323

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪338

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

משטח עכבר פרו-גיימינג:

SteelSeries QcK + Limited Edition (MIBR)

כמות: 1 - מחיר: ₪105

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪855

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5237

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5133 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wbg5qjhd

*את המעבד אני משיג ב766 ש"ח במקום אחר לכן הלכתי עליו.

לוח אם ב440 ש"ח.

מחיר סופי אחרי הנחות:4671 ש"ח.

*מארז עוד לא הוחלט איזה יהיה אבל עד סוף השבוע אני אגיע להחלטה ואעדכן.

מספר שאלות:

1.איך המפרט?יש מקום לשיפורים?

2.הבנתי שמעבדי HASWELL טובים במקצת מIVY, הOC שיעשו לי למעבד יכפר על ההפרש ביצועים הזה?

3.במידה ואצליח להשיג בזול גם את ה4670K איזה יהיה עדיף?

4.SSD, הביאו לי הצעת מחיר לאחד של SANDISK ב415 ש"ח, אין לי מושג מה הדגם המדוייק וזאת הבעיה, אנסה לברר עליו עוד פרטים אבל בכללי אשמח לדעת איך הSSD של החברה הזאת ואם כגאי ללכת על זה.

5.הספק יחזיק את המערכת+OC?

אם יש לכם הערות חשובות אשמח לשמוע!

תודה מראש:)

פורסם

הצעה אפשרית,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5235bee504db8

או

http://www.tms.co.il/preview/spec/f9ukbshc

הייתי יורד מה-OC, תוספת הביצועים לא כזאת גדולה, וגם פחות קריטית למשחקים,

הספק שהצגת יחזיק בהחלט, ה-620W רק בגלל שיוצא זול יותר בבנאדל.

כמובן שזו הצעה של מפרט שלא בהכרח מציאותית, אולי יותר לסיפוק, אבל עדיין זאת אפשרות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם קראת את כל מה שרשמתי אבל כנראה לא שמת לב למחיר שבו אני יכול להשיג את המעבד הזה, כך שאני כן חושב שכדאי להשאר עם הOC.

מה לגבי שאר השאלות?

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות גם מאנשים אחרים.

תודה מראש!

פורסם

המפרט של bit מצוין רק בגלל שהדרישות שלך לשקט לא 8-10 אפשר לרדת לבאנדל יותר זול ולחסוך כמה מאות שקלים

פורסם
  • מחבר

אשמח להתייחסות כללית למפרט ולשאלות שרשמתי.

שוב כמו שאמרתי למעלה, אני משיג את המעבד ב766 ש"ח ממש לא במחיר הרגיל שלו, עכשיו אני בטוח שזה ישנה את צורת ההסתכלות שלכם על המפרט ובכלל על האשכול.

פורסם
  • מחבר

שוב אני אומר, בבקשה תקראו הכל מההתחלה ועד הסוף, אתם מפספסים פרטים חשובים ואז זורקים דברים לאוויר ללא הקשר לנאמר.

הלוח אם אני משיג אותו ב440 ש"ח כך שמה שאמרת לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה?

פורסם

כשהצעתי את המפרט, עברתי על תוכן ההודעה, בא לומר, קראתי.

אם אתה מחפש אסמכתא לדיל והמחיר, לדעתי בהחלט זה מחיר טוב מאוד, שיחקת אותה.

הקטע הוא שפתחת אשכול המבקש מחשב שלם, כאשר היית צריך לומר שיש צורך רק בכך וכך חלקים כי את המעבד ולוח האם כבר יש לי, זה היה חוסך לך זמן,

אני הצעתי מפרט שלם כולל המארז שאותו רצית (בגרסה קצת שונה) שלא היה במלאי בזמנו, יחד עם ספק טוב, פלטפורמת Haswell ועוד,

בקצרה ניסיתי (ניסינו) לחסוך ממך את כאב הראש, ולהציע מערכת מוכנה מורכבת, שאתה רק תצטרך לחבר לחשמל ולהתחיל להנות ממנה.

אז בסופו של יום, כן, אתה יכול ללכת על הדיל של המעבד + לוח אם, שאר המפרט גם יהיה פיקס, לגבי ה-SSD של Sandisk, יידע אותנו מה הדיל ועל פי זה נייעץ.

כמו כן אני ממליץ לך לערוך את ההודעה הראשית לנוסח "השלמת מפרט" - מעבד ולוח יש.

לשיקולך ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זה לא השלמת מפרט כי אין לי ביד עדיין את המעבד, אני כנראה אוכל להשיג כל מעבד שרק ארצה ביותר זול.

יש לי אפשרות להשיג את I5 3470 ב700 שקל ומכאן נובעת ההחלטה שלי שכדאי להוסיף את ה150 שקל האלה בסך הכל כדי לקבל את תוספת הביצועים גם אם היא מזערית היא שווה את זה.

יש לי אפשרות להביא גם Haswell בזול אבל שמעתי עליו שיש לו חסרונות, כגון: התחממות יתר על המידה ביחסית למה שאמור להיות.

גם הבנתי שהבדלי הביצועים הם בערך 10% שזה לא הרבה ומכאן גם באה המחשבה על המהרת המעבד שאולי זה יפצה על הבדל הביצועים הנ"ל.

כנ"ל לגבי לוח האם, אין לי ואותו אני קונה מTMS במחיר מוזל.

מארז, כמו שאמרתי, צריך להגיע לTMS מלאי חדש של מארזים מבית NZXT, נחכה ונראה אם יש משהו מעניין שיספק אותי אם לא אאלץ "להתפשר" על הפאנטום בגירסא המיוחדת.

בסופו של יום, אין שום כאב ראש, אם אני אקנה מחשב שלם מTMS או את רובו וחלק דרך ספק זה באמת לא משנה, בסופו של דבר TMS מרכיבים לי את המערכת כולל החלקים וכמו שאתה אומר "יהיה לי מערכת מוכנה רק לחבר לחשמל".

בכל מקרה, אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע, הכל עוד ניתן לשינוי.

תודה:)

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל תשובות גם לשאלות.

הבעיה של המארז נפתרה, הגיע מלאי חדש של פאנטום 410:)

יש אלטרנטיבות אחרות עד 550?

תודה מראש:)

פורסם
  • מחבר

טעות, למחוק.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

בבקשה, אני צריך עזרה וחוות דעת נוספות, אני לא רוצה למשוךאת זה עוד זמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים