עבור לתוכן

הזמנה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

נראה לי שזה המקום המתאים ביותר לשאול את זה.

אף פעם לא קניתי משחקים באתרים בחול ובחיפוש באינטרנט כל אחד אומר משהו אחר.

אז השאלה שלי היא, מאיפה הכי כדאי להזמין משחקי מחשב בהזמנה מוקדמת?

אני מתכוון לקנות באטלפילד ועוד כמה.. אבל נתחיל מבאטלפילד.

ושאלה נוספת, האם כל גרסה שאני אקנה של באטלפילד כוללת שימוש במולטיפלייר (זה הדבר החשוב ביותר עבורי) ?

כי ראיתי בכל מיני אתרים הפרשי מחירים מטורפים ואני באמת שלא מבין למה...

אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

קודם כל יש לעשות שתי הבחנות,

1. חנות - החנויות ברשת ימכרו לך CD KEY של המשחק בזיל הזול או במחיר מופקע אבל ישריינו לך על ידי כך עותק.

2. Steam \ Origin - מדובר בשתי חנויות שבד"כ הן גם תוכנות שחלק מהמשחקים שיוצאים מחייבים שימוש בהן כדי לשחק. זאת אומרת נגיד רכשת באתר צד ג' קוד למשחק כלשהו למשל טוטאל וור רומא 2 לדוגמא אז תיהיה חייב להפעיל את הקוד בתוכנה של Steam כדי שתוכל להתקין ולשחק.

אם אני לא טועה Battlefield של EA ומחייבת את התוכנה ORIGIN.

פורסם

יש בפורום הזה דיון על חנויות למשחקים, השמות הנפוצים הם STEAM, ORIGIN, GOG, GMG אבל יש עוד כמה חנויות מצויינות. ממליץ לך להיכנס לדיון הזה, מפרסמים שם מבצעים ויש שם איזכור של הרבה מאוד חנויות שכדאי לבדוק.

משחקים של EA (כמו סדרת BF) דורשים את ORIGIN שהיא תוכנה שפותחה על ידי EA, היא לא מדהימה במיוחד אבל היא עובדת. EA חברה דיי חרא, בהרבה מאוד מדינות (ישראל אחת מהן) המחירים ביורו ומאוד גבוהים, משהו כמו 25% יותר, אין מבצעים, אין הוזלת מחירים לאחר זמן מסויים והם גם דאגו לחסום את ההזמנה בחנויות אחרות שלא מאפשרות לקבוע מחיר מוגזם למדינות מסויימות.

כל עותק חוקי של BF אמור לעבוד ברשת, זה היעוד של המשחק. לכל מידע נוסף בקשר ל BF אתה מוזמן להיכנס לכאן, מידע מרוכז על כל מה שקשור לסדרה הזו כולל דיונים על BF4 (אחד למידע חדש ואחד על מקומות שניתן להזמין מהם את המשחק במחיר הגיוני):

http://hwzone.co.il/community/forums/78-Battlefield

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים