פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים מן הסתם אין לו שום כפתור פיזי להגדרה שכזו, והמחשב מסרב לתת בו הרשאות כתיבה (לרבות פרמוט או הסרת דרייבר). מה עושים?
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים נסה לפרמט את הdok עם התוכנה הזו- http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtmlבעבר גם נתקלתי בתופעה זו והתכונה הצליחה לפרמט לי את הכונן בהצלחה.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים ניסית למחוק את ה partition בעזרת disk management ?אם לא עובד נסה בעזרת diskpart תחת חלון דוס:diskpartlist disk - כדי לאתר את ה DOKselect disk X - במקום X את מספר דיסק ה USB.list partition delete partition X - רק תהיה בטוח שאתה לא מוחק דיסק קשיח
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים מחבר ניסיתי כבר גם את זה וגם את זה. בניהול דיסקים פשוט כתוב לי שהמחיצה היא לקריאה בלבד. בדרך השניה, גם כשאני מגדיר לו לבטל את ההגדרה לקריאה בלבד (ומקבל הודעה שהפעולה בוצעה בהצלחה), אפילו אז אני לא מצליח למחוק מחיצות.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים מחבר אין לי כרגע מחשב אחר בהשג יד. הכונן לא עבר שום התעללות לאחרונה אלא שכב לתומו על מדף.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים יכול לקרות שהכונן פשוט איבד את זה סתם, בלי קשר לכלום.אני מניח שגיבית את מה שעל הכונן, ועכשיו אתה יכול להסתכל בפנים אם הכל נראה לך תקין. איזה דגם הכונן דרך אגב?
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים אמממ... אתה בטוח שהוא לא עשה שום דבר חשוד עד אז? כי אם לא, אז אני באמת לא יודע מה נסגר עם ה-DOK שלך. אם אתה מרגיש אמיץ אתה יכול להוריד את חיפוי הפלסטיק ולהסתכל אם יש משהו שרוף/לא מחובר/לא תקין בדרך אחרת במעגל המודפס, לך תדע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.