פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים http://planet.nana.co.il/sors/untitled.GIFהכדור שוקל 5 ניוטוןעכשיו הכדור נע במסלול וכל פעם צריך לחשב את אנרגיית הגובהה שלובנקודה האחרונה של המסלול הכדור לא זזבהנחה שאין גילגולי אנרגיה נוספים חוץ מאנרגית גובה לאנרגית תנועה וההיפךאני חישבתי למשל על הארון: 5*3 כי יש את ה2 מטר של הארון אבל הריצפה לא הנקודה הנמוכה ביותר כי יש את תחתית המדרגות אז חישבתי גם את המטר הנוסף...זה בסדר??
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים האנרגיה הפוטנציאלית ("הגובה") הוא Ep=mghכלומר בנקודה הסופית האנרגיה שלי היא 5*3=15כלומר, מה שעשית נכון אם נקודת הייחוס של היא הרצפה.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אין שום חוק שקובע מהי נקודת הייחוס הנכונה, ניתן לבחור את נקודת ההתחלה כנקודת ייחוס ולומר שהאנרגיה שלו נעשית שלילית.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר אמירם בלבלת אותי...פה הכדור נע במסלול זה אומר שהסוף זה בתחתית הריצפה...אז מה שRK ואני אומרים זה נכון??
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אתה יכול להגדיר את נק' הייחוס שלך איפה שאתה רוצהאתה יכול להגיד שהאנרגיה שלו שהוא הגיע למעלה היתה 0 בברצפה היא שליליתאבל אם אתה אומר שנק הייחוס בקרקע, אז מה שכתבת ומה שאני כתבתי בתגובה ה2, נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.