פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים אז ככה, מכיוון שאני רוכש מחשב גיימינג חדש רציתי לשדרג גם את המסך לחוויה מושלמת,אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים וגיימינג,ראיתי שהמון משחקים וכמובן סרטים תומכים בטכנולוגית 3Dהשאלה היא כזאת,מה חוות הדעת שלכם למשל על המסך הזה:LG LED 3D D2342Phttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946וראיתי שהרבה ממליצים פה על המסך הזה:Dell IPS U2312HMhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950מה ההבדלים ביניהם?והאם כדאי להוסיף 400 ש"ח ולקבל מסך תומך 3D?יהיה שימוש רב במשחקים וסרטים.אני חדש בנושא ה3D ואשמח לשמוע כמה הסברים ודעות.תודה מראש נערך 2013 בספטמבר 1412 שנים על-ידי zamir12
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים מחבר הקפצה,אשמח להמלצה למסך 3D טוב עם פרטים...אם יימצא שהמסך הזה לא טוב.ואשמח להסברים אם כדאי בכלל.תודה
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים כנראה אין מספיק אנשים עם נסיון במסכי 3D. אני אישית לא התנסיתי אז אני לא ממש יכול להגיד לך האם זה שווה או לא. אני יכול להגיד לך שזה לא חסר לי, אבל כמו שאומרים "אין חכם כבעל ניסיון", ואני במקרה זה לא בעל ניסיון.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים הטלויזיה שלי בעלת תכונות 3D ושיחקתי עם זה בהתחלה.יש בעיה, זה לא מצב טבעי, קשה להתמיד עם זה.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מחבר יש אופציה להשתמש ב3D ולכבות אותו, נכון?השאלה למשל האם זה שהמסך 3D מייקר אותו,והתכונות שלו הרבה יותר נחותות ממסך רגיל?למשל מה שהבאתי בלינק , (אני לא מבין במסכים בכלל)עוד שאלה היא כמה עולה זוגות משקפיים נוספות,
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים אני יכול לומר מעולם מסכי הטלויזיהאפשר לכבות את התכונות של 3Dקראתי פעם שמסכי 3D טובים יותר ממסכים רגילים מהסיבה שהם צריכים לבצע פעולות נוספות ואז משתמשים בפאנלים שיצאו מוצלחים.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים לראות סרט בתלת מימד זה עולם אחר.אחרי שאתה מתרגל לעומק זה פשוט קשה לחזור אחורה...אני לא משחק בתלת מימד , כי במשחקים אני מעדיף את המצב הרגיל.אני עם מסך של 40 אינץ , אז אני לא יודע איך זה תלת מימד על מסך קטן יחסית.בעולם המסכים הגדולים זה שונה , כי כל המסכים הטובים היום מגיעים עם תלת מימד.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים אצלי המסך בגודל 47 והוא קטן לתלת מימדלדעתי חייבים מסכים ממש גדולים בשביל לקבל את האפקטזה כנראה שונה מאדם לאדם, אני אחרי 10 דקות זה מתחיל להפריע לי
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מסך 3D יהיה תמיד עם פנל TN התדר של מסך 3D הוא 120 HZ קיימת בעיה של סוג המשקפייםקיימת בעיה של בחירת כרטיס מסךלדעתי השילוב של כרטיס מסך של NVIDIA עם משקפיים שלהם הוא הטוב ביותר
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים אולי הוא מתכוון למסכים קטנים...וגם אז אני לא בטוח שזה נכון.אתה לא מרגיש את ההבדל של התלת מימד על המסך 47 שלך?אצלי האפקט מאד ברור ומשמעותי.איזה מסך יש לך?
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מסכי IPS תלת מימד הם עם משקפיים פסיביים בלבד.זה אומר שהמסך הוא לא 120 הרץ (אז אין לו יתרון על פני מסך רגיל)זה גם אומר שהרזולוציה לגובה היא חצי )540(יש פה השוואה בין 2 סוגי התלת מימד:http://www.displaymate.com/3D_TV_ShootOut_1.htm#ShootOut נערך 2013 בספטמבר 1712 שנים על-ידי Nihility
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים יש לי מסך LG עם משקפים פאסיביותהבעיה שגם בגודל 47 התחושה שצריך משהו ענק בשביל להנות מ-3Dרואים 3D מעולה אבל המסך לא מספיק גדול בשבילו נערך 2013 בספטמבר 1712 שנים על-ידי levin445
פורסם 2013 בספטמבר 1812 שנים מחבר בעיקרון אני מתאר לעצמי שלבן אדם שיושב דיי קרוב למסך, אולי חצי מטר (מן הסתם כי הוא במחשב) 23 אינץ' זה מכובד, לא? אל תשכחו שזה לא מסך לטלויזיה אלא למחשב מעבר לכך - Henry55 למה אתה לא אוהב לשחק בתלת מימד? מה שונה למשל מבסרט? כי הכוונה שלי היא בעיקר גם לשחק בתלת מימד מעבר לסרטים. אשמח לדעת ולשמוע עוד דבר הוא - מה זה אומר משקפיים פאסיביות? ואיך אני משיג משקפיים של nVidia? מה ההבדל ביניהם? חוץ מזה אם למישהו יש רעיון או המלצה למסך 3D יותר טוב, או בגודל אחר ( לא מעל 27 אינץ') אשמח. שלא יהיה יקר מדי, בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.