פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים שלום לכולם.האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה..למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר..מישהו מכיר ? שמע? נתקל?
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים מחבר אבל זה עבד אצלי..ופתאום משהו קרה וזה הפסיק. זה דיי מעצבן..כי יש שרתים שאני אוהב..ואני לא יכול להכנס אליהם בגלל עומס..כי גם אם מחכה בתור, אז כשהתור מגיע לא קורה כלום..
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים ה- battlelog עבר איזשהו עידכון לאחרונה וזה מה שגרם לבאג של התורים.עושה רושם ש-DICE לא ממהרים לתקן את זה כי זה כבר איזה חודשיים ככה.
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים כן זה באג זה תמיד קורה לי מה שצריך לעשות כל פעם תעשה רענן עד שתראה שאין תור ואז תיכנס
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים זה מאז העדכון לפני האחרון ... בכל עדכון יש משהו חדש שנדפק, ואין שום באג שסודר ששמתי לב אליו תנסה פשוט שוב להצטרף לאותו השרת כמה פעמים זה מה שאפשר לעושת.
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים יש משהו שפעם הייתי עושה שמסדר את זה לפעמיםלעשות איזה 5 פעמים JOIN ברצף לשרת ותראה שתוכל לעקוף איכשהו את הQUEUE
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מחבר זה לא שסידרת את זה..זה פשוט התפנה מקום והצלחת להשתחל פנימה בזמן...אבל זה מבטל את כל הקטע של התור..שאתה נכנס אליו...וברגע שהגיע התור שלך אז זורק אותך פנימה ואתה לא צריך לשבת לעשות רענון כל שנייה לראות אם התפנה מקום...ורוב הזמן בשרתים מבוקשים בשעות שיא אתה יכול לשבת שעות ככה..
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים נראה לי שיש פיתרון.פשוט תשתמש בדפדפן Chrome. לי זה עבד.תקבע אותו כ-default כדי שמהאוריג'ין זה ייכנס לדפדפן הזה.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מחבר אני משתמש רק בכרום. וזה לא עובדנראה לי שיש פיתרון.פשוט תשתמש בדפדפן Chrome. לי זה עבד.תקבע אותו כ-default כדי שמהאוריג'ין זה ייכנס לדפדפן הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.