פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת ,לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו .עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף.ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר .המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD?ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט .תודה לעונים.
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים VGA או DSUB ליתר דיוק הוא תקן העברת וידאו אנאלוגי, אבל כמו שנאמר הוא כן תומך רזולוציות גבוהות גם יותר מFHD, החיסרון שלו הוא שבגלל שהוא אנאלוגי הוא מושפע מהסביבה.
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים DSUB "ליתר דיוק" הוא לא תקן להעברת שום וידאו ושום דבר בכלל, אלא תקן לצורה פיזית של מחבר. אם אתה כבר מתקטנן, אז תדייק, ולא "תדייק". http://en.wikipedia.org/wiki/D-subminiature
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים אם לא היתה לך אפשרות לבחור רזלוציות גבוהות(שנתמכות ע"י המסך והכרטיס) כנראה שאף פעם לא התקנת דריוורים מתאימים.מערכת העדכונים של הוינדוס לפעמים מביאה עדכוני דריוור לחומרה, ואולי זה מה שגרם לשינוי.
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים מחבר אם לא היתה לך אפשרות לבחור רזלוציות גבוהות(שנתמכות ע"י המסך והכרטיס) כנראה שאף פעם לא התקנת דריוורים מתאימים.מערכת העדכונים של הוינדוס לפעמים מביאה עדכוני דריוור לחומרה, ואולי זה מה שגרם לשינוי.התקנתי דרייבר כרטיס מסך ,מי מה שנתנו לי , והתקנתי כמה פעמים והיו לי בעיות בעדכון האחרון , הצג של המסך היה זז כל הזמן ברעידות .אז מה אני עושה כדי לדעת מה ירד לי ומה הורדתי שנתן לי רזולצית FHD?
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים תמיד תתקין דריוור מעודכן מאתר היצרן של השבב(NVIDIA/ATI).אם תתקין דריוור מהCD שהגיע עם הכרטיס, אלה אם כן מדובר בכרטיס חדש וחזק, רוב הסיכויים שהדריוור שלך יהיה מאוד ישן, לפעמים שנה שנתיים אולי יותר.ואז כל הבעיות שהצטברו ונפתרו בדריוורים החדשים, שאף אחד מאלו שמעדכנים דריוור כמו שצריך לא יתקלו בהם, יבואו רק אליך.
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים מחבר מוריד כל הזמן דרייבר מאתר היצרן .-- אז אין קשרהינה שוב פעם אין רזולוציה FHD (עשיתי רסטרט) ואין את זה .זה מה שכתוב לי " צג GENERIC NON-PNP MONITOR.1" במקום SYNCMASTER (כשהיה כתוב את זה היה לי FHD)
פורסם 2013 בספטמבר 1212 שנים ליבדוק שכבל של מסך שלך יושב טוב.לנקות מגעים שלו ושל מחבר במחשב עם אלכוהול.לנסות כבל אחר.
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים VGA היא שיטה אנלוגית ששייכת להיסטוריה.למה אתה לא מחבר בDVI?מסכים !למה צריך חיבור VGA היום ?אגב יש למסכים דרייברים שיתנו את שם היצרן/דגם
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים אז הבעיה היא בחיבור? בדקתי שזה מוברג טובאם יש לך כניסת DVI במסך, ויציאת DVI בכרטיס גראפי, ואתה מחבר בVGA, אז כן... העובדה שאתה בוחר לחבר בVGA היא הבעיה הראשית.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מחבר אם יש לך כניסת DVI במסך, ויציאת DVI בכרטיס גראפי, ואתה מחבר בVGA, אז כן... העובדה שאתה בוחר לחבר בVGA היא הבעיה הראשית.טוב אני יקנה קבל DVI, נקווה שזה יסתדר, דרך אגב יתכן שבגלל זה יש לי רעדיות במסך ?היה לי שלשום פשוט עיוות לא נורמעלי כל המסך היה ממש גלים כיאלו )כמו בסרטים שאין קליטה בטלוויזיה . רק המון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.