עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם נגן VLC, אין סאונד.

Featured Replies

פורסם

כשאני מריץ קבצים מסויימים על נגן VLC אין סאונד, אבל הסאונד עובד באותם קבצים עם נגנים אחרים. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. אני מאוד מודה למי שיעזור :)

פורסם
  • מחבר

עדכנתי קודקים וזה לא עבד. איך אני בודק Media information?

פורסם

tools->media information

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני שואל עוד פעם אבל איך אני מגיע לtools? על מה מדובר כשמתכוונים לMedia information?

פורסם

אתה רציני?

SRex3PX.png

כמובן תלחץ על זה בזמן שהקובץ רץ

פורסם
  • מחבר

אוקיי פתרתי את הבעיה בעצמי באמצעות עריכה פשוטה מאוד עם avidemux. תודה רבה לכל מי שעזר.

פורסם

שתף אותנו מה העריכה שעשית?

פורסם

עדיף לפתור ברמת הקודקים ולא לערוך לפורמט אחר.

אחרת הבעיה תחזור שוב בסרטים אחרים.

להמיר את כל הסרטים זה לא פיתרון טוב.

פורסם

תמחוק VLC, תמחוק את כל הקודקים שקיימים במחשב (אולי אפילו כדאי לעשות פירמוט מהיר)

במידה ואתה מבין מה אתה עושה:

תתקין mp-hc ותתקין קודקים ופילטרים שאתה צריך

במידה ואתה לא מבין מה אתה עושה

חפש בגוגך cccp codec pack

ותתקין הכל. זה כבר יתקין לך mphc עם כל מה שדרוש להריץ את רוב, רובם של הקבצים הנפוצים יותר ופחות

קשה לי להאמין שקיימים בפורם הזה אנשים שמשתמשים בVLC

פורסם

לא מבין מאיפה באה השנאה העזה הזאת לVLC?

נגן מעולה לדעתי..אני משתמש בו ובBSPLAYER(בעיקר בגלל פלאגין הכתוביות המובנה שלו כשיש צורך בכתוביות) ולא נקתלתי עד היום באף קובץ שלא עבד כמו שצריך

פורסם

vlc כבד יותר, לוקח יותר מקום, מעמיס יותר על המחשב, לפעמים יש התנגשות בין קודקים. השליטה שיש לך על הסרט מינימלי.

על פניו, עדיף mpc אשר לא עודכן כמעט עשור ועדיין נותן לך יותר אופציות מהקודם

הרבה זמן הייתי עם הקלאסי, הבעיה, שהוא לא תפקד טוב עם קבצים גדולים ונאלצתי לעבור לmpchc. מהר מאוד הבנתי שהייתי אידיוט שלא עשיתי זאת כבר לפני שנים.

חוץ מזה, אני מכיר חלק מהצוות שעובד עליו ובכן, הם אנשים על רמה.

שמע, יש מקומות שבהם יש כמה אופציות טובות וקשה לדעת במי לבחור. אך פה אין אפילו מה להתלבט. HC הטוב ביותר בתחומו

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בעריכת MKV, אם הבעיה תחזור על עצמה אני אוריד את חבילת הקודקים עם MPHC כמו שSymbore מציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים