עבור לתוכן

בעיה מוזרה בדיסק קשיח - קחו זמן זה לא דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק

טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו

למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש

הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס

דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001

דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2

דגם לוח במחשב החדש asus p8 p67 deluxe

פורסם

איפה אתה רואה את הנפח?

מה הקשר בין הבעיה שלך ולמה שביצעת ולמה זה כזה דחוף? חיים של מישהו תלויים בזה? אם לא, נא לעדכן את להוריד את זה מכותרת הדיון.

פורסם
  • מחבר

א. את הנפח אני רואה גם בביוס וגם במחשב ב. זה דחוף כי אני צריך להחזיר את זה למישהו... ואם הייתי יודע מה לעשות לא הייתי שואל תודה בכל אופן אני יערוך את ההודעה סליחה

פורסם

כמה כוננים יש ?

תחבר רק החדש ותיבדוק בביוס.

תחזיר הגדרות ביוס ל DEFAULT ותנסה.

פורסם
  • מחבר

זה לא בעיה במחשב כי ניסיתי בכמה מחשבים... ניסיתי גם להתקין עליו מערכת הפעלה וגם שם הוא היה טרה

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא... אתה יכול לשלוח לי קישור לתוכנה עצמה תודה

פורסם
  • מחבר

איך אני עובד איתה?

פורסם

להבא, אנא הקפד על כותרת דיון תקינה. זה פורום תמיכה טכנית, בעיות של אחרים לא פחות דחופות מהבעיה שלך. אתה מוזמן לערוך את הכותרת שוב, שתעמוד בחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים