עבור לתוכן

כמה שאלות ובקשה למלצות ללוח וזכרונות סביב 4770K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K.

ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב :rolleyes:

- 8GB זיכרון מספיק בהחלט

- אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם

- נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire.

בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר.

שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?

פורסם

אין טעם להשקיע בזכרונות יקרים. זכרונות 1600 רגילים בהחלט יספיקו

ב1000 ש''ח להכניס זכרונות ולוח לOC זה קצת קשה - אבל אם הOC הוא בסיסי אז אין בעיה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

לוח אם:

MSI Z87-G43

כמות: 1 - מחיר: ₪608

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪168

סה"כ: ₪944

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 926 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ws7ynpmk

עניין הCF מייקר את העסק אם חשוב לך להוציא ממנו את המיטב. לוחות שתומכים בX8 לכל ערוץ PCIE עולים יקר והלוחות הזולים יורידו את אחד הכרטיסים לX4

בנוסף, BF4 זקוק להרבה זיכרון גראפי ושני כרטיסים של 1GB ממש ממש לא יכולים לספק את זה

מציע שתמכור את שני הכרטיסים

בקשר לקירור - המוגן יהיה טוב בהרבה על קירור האינטל. אם המוגן שלך תומך בסוקט 1156 אז הוא יתמוך גם בסוקט 1150

המלצה שלי ? וותר על ה4770K וקח את ה4670K , תמכור את הכרטיסים ותביא לעצמך כרטיס כמו הGTX760

פורסם
  • מחבר

ה MUGEN שלי יושב כרגע על סוקט AM2, האם הוא יתאים ?

ה 4770K נקנה במחיר מגוחך (~170$)בידי בן משפחה עובד אינטל, המעבדים היחידים שיש במבצע הם ה 4770K וה 3930K - ולכן אני קצת מוגבל פה.

תוכל להמליץ לי גם על לוח במידה ואני אכן אלך על כרטיס בודד חדש יותר ?

עריכה: זה ככל הנראה מה שיקרה.

נערך על-ידי danielzy

פורסם

הלוח שהמלצתי לך יתאים לכרטיס בודד (הוא אינו תומך CF של X8 X8 אלא של X16 X4).

פורסם
  • מחבר

באתר של סייטק רשום שהמוגן 2 לא מתאים ל 1150....

פורסם

MUGEN 2 לא מתאים

MUGEN 2 REV B מתאים

אם יש לך REV A זה לא מתאים.

זה האסוול , אם אתה רוצה OC כדאי שגם תשקיע בקירור.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין G41 ל G43 ?

פורסם
  • מחבר

חקרתי עוד קצת, והבנתי שהמעבד ממהיר את עצמו לבד עד 3.9 כאשר הוא צריך, האם זה נכון ? איך בדיוק זה עובד ? האם במצב כזה אפשר להשאר עם קירור סטוק של אינטל ?

במידה ואחליט לא להמהיר את המעבד, אוכל לחסוך המון כסף, גם בקירור וגם בלוח אם.

האם באמת שווה להוציא סכום כזה (כבר הגעתי ל 500 שקל תוספת רק בשביל המהרה) בשביל, נניח, במקום 3.9 ל 4.3 (במקרה הטוב).

פורסם

G41 מכיל מערכת כוח מאוד פשוטה ביחס לG43 - כשאתה ב-OC המעבד צורך יותר חשמל וצריך לוח עם מערכת כוח עדיפה.

במעבד 4770K יש טורבו בוסט. כלומר כשהמעבד בעומס על כל הליבות הוא מאיץ את עצמו לתדר של 3.7 לכולן. כשלוש ליבות בעומס הן ישבו על 3.8 וכששתיים או אחת בעומס זה יהיה 3.9.

פורסם
  • מחבר

נניח לרגע שאני לא רוצה להוציא אגורה עבור המהרה, כל מה שאני צריך מלוח אם זה יציאה לכרטיס מסך, ויציאה לכרטיס קול (PCIe) זה הכל.

על איזה לוח וזכרונות הייתה ממליץ במקרה שכזה ? האם בלוח שכזה יהיה ניתן לעשות OC בסיסי ? כמה פחות או יותר אם כן ?

עוד נק', אני הולך כנראה להמהיר מאוד את ה 7950, וחושש להתקל בבעית ספק (הכרטיס הזה זולל חשמל במיוחד כשמומהר), עוד נק' למה אני שוקל לרדת מעניין ההמהרה למעבד.

עריכה:

ראיתי שרק לוחות Z87 מאפשרים OC למעבדי K ? מה זו הבדיחה הזו ?

עריכה 2:

בגלל שאני צריך RAID0 והוא לא נתמך לפי מה שקראתי בלוחות הזולים ביותר, זה לא יוצא לי הפרש גדול מאוד במחיר + כל המארז שלי יהיה רותח עם הקירור סטוק של אינטל, ולכן, מה דעתכם על זה:

יש להבהיר שאני לא הולך להשתולל עם ה OC, מעוניין ב 4.2-4.4 יציב ונוח

לוח אם:

[..] ASROCK Z87 PRO3 ₪664

זיכרון:

[..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪390

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA 4 ₪153

הרכבת מחשב:

[..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1207

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

נערך על-ידי danielzy

פורסם

הקירור הזה לא יאפשר לך 4.2 יציב ונוח. תשקיע עוד 50 ש''ח תביא את הninja 3 .

שוב לוח עם מערכת כוח חלשה - 4770K במתח 1.25 בתדר של 4.4 (לא כולם מסוגלים ככה) יכול להגיע לצריכה של 120W כשעובדים עם AVX

תעשה לעצמך טובה - קח לוח שיש לו לפחות 6 פאזות כמו הG43 או הPRO4

אתה שוכח דבר מאוד קריטי בנוגע להאסוול - יש המון המון מעבדים שלא מסוגלים לעבור 4.2. תקווה שתיפול על אחד טוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מובן ומקובל. תודה רבה על כל העזרה, 4.2 יספק אותי גם כן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים