עבור לתוכן

עובר דירה לחודשיים. איך אני משיג אינטרנט?

Featured Replies

פורסם

אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט?

אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים.

נט-סטיק עדיין קיים?

פורסם
  • מחבר
כן למשפט האחרון. הפיתרון הכי נוח לדעתי.

יש לך מושג מה העלויות של זה? והאם אפשר לעשות את זה למשך חודשיים?

פורסם

אין יותר התחייבויות בישראל, אבל כן יש תשלום על הנטסטיק עצמו (זה פשוט מודם) כך שאם זה רק לחודשים ואח"כ לא יהיה לך מה לעשות איתו אז זה אולי קצת פחות משתלם.. במקרה כזה, אולי פשוט תפתח נקודת גישה בטלפון וזהו? (בשילוב עם חבילת אינטרנט ראויה בהנחה שאתה לא מסתפק ב-3 ג'יגה המובנים)

פורסם

אני חושב שבשביל חודשיים הפתרון הכי סביר הוא להסתפק באינטרנט סלולרי בשביל גלישה. הורדות תבצע אצל ההורים או בעבודה...

פורסם

אתה מהר אמוד תגלה שגם בגלישה סנדרטית אתה תחסל 3G תוך ימים בודדים - קצת תמונות, סרט YOUTUBE פעם ביום וגלישה באינטרנט זה כל מה שידרש...

פורסם

מה עם השכנים? אולי לאחד השכנים יש אחד בטווח שידור טוב, תמיד אפשר להסביר את המצב ולבקש גישה באופן זמני או לתקופת השהיה כולה.

אם יש לך ראוטר אלחוטי אולי כדאי להתקשר לבזק לשאול תוך כמה זמן הם יכולים לשלוח טכנאי להתקין קו.

אם מדובר בכמה ימים אז אולי כדאי.

גם אם אין לך ראוטר אלחוטי תוכל כנראה לקבל מהם אחד בהשאלה בעלות חודשית או משהו.

ככל הידוע לי להוט יש כרגע מבצע טריפל חודש חינם + התקנה חינם למצטרפים לחודש ומעלה.

ואז תוכל לבטל אחרי חודש ולהשאיר רק את האינטרנט(אבל לא לפני אחרת תשלם. לכן תקפיד לבטל ביום המדויק כדי להימנע מתשלום).

הבעיה היא שזמני ההמתנה לטכנאי התקנה אצלם מאוד גבוה כרגע בגלל הסיפור עם שביתת הטכנאים ותקופת החגים שהיא גם עומס נוסף וגם פחות ימי עבודה.

אני חיכיתי בערך שבועיים לטכנאי.

פורסם
  • מחבר
מה עם השכנים? אולי לאחד השכנים יש אחד בטווח שידור טוב, תמיד אפשר להסביר את המצב ולבקש גישה באופן זמני או לתקופת השהיה כולה.

אם יש לך ראוטר אלחוטי אולי כדאי להתקשר לבזק לשאול תוך כמה זמן הם יכולים לשלוח טכנאי להתקין קו.

אם מדובר בכמה ימים אז אולי כדאי.

גם אם אין לך ראוטר אלחוטי תוכל כנראה לקבל מהם אחד בהשאלה בעלות חודשית או משהו.

ככל הידוע לי להוט יש כרגע מבצע טריפל חודש חינם + התקנה חינם למצטרפים לחודש ומעלה.

ואז תוכל לבטל אחרי חודש ולהשאיר רק את האינטרנט(אבל לא לפני אחרת תשלם. לכן תקפיד לבטל ביום המדויק כדי להימנע מתשלום).

הבעיה היא שזמני ההמתנה לטכנאי התקנה אצלם מאוד גבוה כרגע בגלל הסיפור עם שביתת הטכנאים ותקופת החגים שהיא גם עומס נוסף וגם פחות ימי עבודה.

אני חיכיתי בערך שבועיים לטכנאי.

ניראלי הפתרון הכי טוב זה לבדוק עם השכנים, אבדוק את זה.

תודה כולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים