עבור לתוכן

Immersix - טכנולוגיה חדשה למשחקי מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אשמח לקבל פידבק על טכנולוגיה חדשה שאנחנו מפתחים למשחקי מחשב בסלון.

הרעיון הוא שע"י עקיבה מדויקת אחר הראש והרובה, אנחנו מאפשרים חווית משחק חדשה וריאליסטית:

פורסם

מעניין ביותר. יש תכנון לשלב את הטכנולוגיה שלכם עם ה- oculus rift? זה יכול ליהיות שילוב לא רע בכלל (מצטער אם עניתם על זה בוידאו, צפיתי ללא סאונד...)

פורסם
  • מחבר

Oculus Rift בשלבי אבטיפוס ראשונים, וייקח זמן רב (לפחות שנתיים) עד שיהפוך להיות מוצר בשימוש המוני. אני לא יודע אם השתמשת בו, אבל יש לו לא מעט חבלי לידה.

יש דמיון בין המוצרים, ובאפשרויות שהוא פותח בפני יצרני המשחקים. ההבדל הוא שהבעיה שאנחנו פותרים היא קלה יותר. אני אסביר:

אם אני לובש קסדת VR (head mountain display), כשאני מסובב את הראש הצידה, אובייקטים רחוקים "טסים" על המסך, ואז השהיה קטנה גורמת למוח להתבלבל. יש בלוג מקצועי מעניין מאד על זה של מייקל אבראש הגדול: http://blogs.valvesoftware.com/abrash/

אצלנו אותה השהייה הרבה פחות מציקה למוח. בנוסף אתה לא מנותק מהעולם (אפשר לעצור ולדבר בפלאפון), אפשר ללכת או לקפוץ בלי לפחד ליפול או להתקע בקיר.

בנוסף המערכת שלנו תהיה זולה באופן משמעותי, כי אנחנו משתמשים במסך קיים, ורק מוסיפים קונטרולר ומצלמת וובקאם.

שלא תבין אותי לא נכון, הRIFT הוא מוצר מהפכני ויש שם צוות מדהים, והוא ייתן חווית משחק אדירה. אגב, סביר שהראשונים להיות עם מוצר אמיתי יהיו סוני, ואם השמועות נכונות יכול להיות שאפילו בשנה הקרובה הם יצאו אם מכשיר שמותאם לPS4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים