עבור לתוכן

מה עם LAN?

Featured Replies

פורסם

אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף

פורסם

אין סיבה לעשות לאן אחרון במשחק הזה מהסיבה הפשוטה שכולם פרשו ממזמן, צריך לחכות ל GHOSTS ולעשות לאן שם.

פורסם

אף אחד לא יבוא

פורסם

סתם שאלה, כמה זמן לא היה LAN בישראל?

או שיותר נכון מתי היה האחרון?

פורסם

bo2? לפני כמה חודשים או יותר נכון קצת אחרי שיצא המשחק.

פורסם
אף אחד לא יבוא

למה שאף אחד לא יבוא ? כבר היו לאנים לפני ואנשים באו, מה שונה עכשיו ?

פורסם
  • מחבר
אף אחד לא יבוא

חלאס להגיב דברים לא קשורים כדי לצבור הודעות " אף אחד לא יבוא " אולי אתה לא תבוא כי לא היית בלאן בחיים ואף אחד אפילו לא יודע איך אתה נראה כי אתה לא ממש דואג להראות תפרצוף שלך.

פורסם

יש לאן עוד חודשיים וחצי וזה לאן גדול.

מה הקטע לעוד לאן ? שגם ככה יקח זמן לארגן אותו + המשחק פח.

פורסם

דאגתי באופן אישי שהשחקנים שמגיעים ללאנים וגם לשאר שתחילה היה תכנון ללאן בחודש אוקטובר = סוכות ז"א לפני יציאת המשחק החדש.

לא רק מכיוון שהגיעו תלונות שיותר כיף לשחק במשחק אחר ביקשנו באופן אישי לדחות את הלאן לדצמבר = חנוכה ז"א חודש וחצי אחרי יציאת המשחק זאת למרות שאני אישית כניראה לא יוכל להגיע אם זה יהיה בדצמבר (אמור להתגייס בנובמבר).

נוצר מנהג לקיים לאן בחנוכה חודש אחרי יציאת המשחק זה בגלל שזה החג האחרות בתקופת החגים והחופשה המסודרת אחריו זה פסח..

לאן במשחק חדש יהיה הרבה יותר מעניין וימשוך יותר שחקנים וגם אני מאמין שהרבה יותר ספונסרים לפרסים :).

על פי התכנון יתקיים לאן בדצמבר שזה חנוכה.

אין בעיה בלאנים כמה חודשים לפני שמשחק נגמר אחת הבעיות לקיים לאן בחופש הגדול הייתה נכנסנו רשמית לקהילה חודש לפני החופש הגדול והעיתוי בעייתי.

לגבי הלאן, כאשר יגיע אלינו מידע נפתח אשכול שיידע אותכם ולאחר מכן התפקדות קבוצות ללאן הסברים יגיעו בהמשך

פורסם
eason blµz];4782316']יש לאן עוד חודשיים וחצי וזה לאן גדול.

מה הקטע לעוד לאן ? שגם ככה יקח זמן לארגן אותו + המשחק פח.

איפה מתי איזה משחק כמה כסף אני מקבל ואיזה TAG לשים?

פורסם
חלאס להגיב דברים לא קשורים כדי לצבור הודעות " אף אחד לא יבוא " אולי אתה לא תבוא כי לא היית בלאן בחיים ואף אחד אפילו לא יודע איך אתה נראה כי אתה לא ממש דואג להראות תפרצוף שלך.

יצור תשתוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים