עבור לתוכן

בעיה עם לוח של אסוס

Featured Replies

פורסם

הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.

פורסם

נראה לי לא בסדר שלא קיבלת דיסק אבל לך לאתר של אסוס ותוריד, לא מסובך

הכוונה ב VGA היא "תמיכה ברזולוציות VGA" (כרטיס מסך ללא דרייבר) ולא לסוג החיבור. חוצמזה, אם חיברת את המסך ליציאה של הכרטיס מסך הוא עובד דרך הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ניסתי נכנסתי לאתר של אסוס לא מצאתי דריבירים ושאני מסתכל במנהל התקנים הכרטיס הגרפי שלי לא מופיע שם בכלל.

פורסם

תוודא שהמסך מחובר לכרטיס מסך החיצוני, דרייבר של כרטיס מסך תוריד מnv או amd, תנסה להוריד דרייברים עם slim drivers מה הדגם של הלוח אם?

פורסם
תוודא שהמסך מחובר לכרטיס מסך החיצוני, דרייבר של כרטיס מסך תוריד מnv או amd, תנסה להוריד דרייברים עם slim drivers מה הדגם של הלוח אם?

הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה להיכנס לדף לוח האם שלו ולהתקין דרייברים.

לא לגעת בתוכנה הזאת שנקראת slim drivers.

פורסם

התוכנה הזאת טובה, וממתי מתקינים דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של הלוח אם?

פורסם

דיברתי על דריייברים ללוח.

פורסם
  • מחבר

אוקי מצאתי באתר של אסוס את התוכנה הזאת לדריברים של הלוח:

[URL]http://www.official-drivers.com/installer/?seed=asus&gclid=CK38y9rXwbkCFUyS3god4jIAkQ[/URL]

אני מקווה שזה יעזור, אגב שרשמתי את הדגם של הלוח z87-k לא מצאתי דריברים כמו באתרים אחרים לכן פרסמתי הודעה.

פורסם

AmitDanan : זה לא האתר הרשמי של אסוס. זה אתר שבנוי להיראות בדיוק כמו אתר רשמי של אסוס בעמודים של דרייברים של אסוס. והוא דוחף תוכנה לאיתור דרייברים (ובסיכוי גבוה מאוד malware)

דרייברים של אסוס מורידים באתר שהכתובת שלו מתחלה ב www.asus.com/ בלבד

פורסם
  • מחבר

נכון לא שמתי לב בכל אופן אין קובץ יחיד שאפשר להוריד ולהתקין?

פורסם

לא יש קובץ נפרד לכל התקן (יכולים להיות כמה התקנים שונים בלוח כחלק מהציפסט כלומר יתכן שיהיה צריך להתקין כמה דברים "לא ידועים" של הלוח)

פורסם
  • מחבר

אם ככה כדי להתקין מכל קטגוריה את הדריבר הראשון? בקישור שקיבלתי יש משהו כמו 40 דריברים ואני לא יודע כל כך מה צריך התקנה.

פורסם

אחריי שסיננת לפי מערכת הפעלה תתקין את הדרייברים בגרסאות האחרונות ביותר לפי מה שלא מזוהה ב device manager (תתקין ותבדוק אם הסימני שאלה נעלמים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים