עבור לתוכן

Nokia 6720 עם בעיות הלצהיימר, מה יכול לגרום?

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר Nokia 6720 Classic

הוא עבד בסדר (עד כמה שסימביאן יכול להיות בסדר) עד שביום שלישי האחרון הוא נכבה ולא רצה להדלק, הוא רק עשה את הרטט הקבוע אבל לא הציג כלום

בדיקה קצרה ברשת העלתה שכנראה התוכנה נדפקה.

הורדתי את הרום המתאים עם NAVIFIRM, וצרבתי צריבה למכשיר מת עם תוכנת PHOENIX.

הצריבה עבדה הכל היה בסדר, אבל, המכשיר לא נדלק, אותם תסמינים.

בבדיקה מול המחשב הסתבר שכשאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מופיע בהתחלה כ NOKIA USB ROM, או כמשהו שקשור לFLASHING לכמה שניות ואז נעלם.

כלומר, המכשיר בפנים חי, רק לא נדלק.

המכשיר נשאר מחובר למחשב וכן למטען ואחרי כחצי שעה של חיבור, הפלא ופלא, הוא החל להגיב, הגדרתי אותו, הוא ביקש הפעלה מחדש, נכבה, ולא נדלק.

חזרתי על אותו טריק, השארתי אותו מחובר למטען ואחרי כשעה הוא שוב חזר להופיע, טענתי סוללה מלאה, ובפעם הבאה שהוא נכבה שוב היה צריך להדליק אותו באופן הזה.

בסופו של דבר השארתי אותו דולק וכך עבדתי איתו (אחרי שהתקנתי עליו את הכל מחדש, כי כאמור לעיל הוא עבר איפוס מלא של התוכנה), עכשיו, מוצאי שבת, הוא מסרב להדלק, אפילו שחיברתי אותו למטען.

הסיבה שאני מפרסם את זה כאן ולא בפורום סלולארי היא, שאני חושב שאם אפתח אותו כדאי שאדע מה לחפש

המכשיר מקבל מתח, זה ברור, אבל משום מה הוא נתקע במצב צריבה, למרות שצרובה בתוכו תוכנה.

מה יכול לגרום לכשל כזה והאם הוא בר תיקון ברמה של פתיחה הצצה ומקסימום זיהוי הרכיבים התקולים והזמנתם (פעולה שעשיתי כבר בעבר).

פורסם

קרה לי עם N95. כאקט של יאוש, פירקתי אותו מכל הפלסטיקה והאבזור מסביב ואפיתי את לוח האם 7 דקות בבערך 200 מעלות.

לשמחתי הוא חזר לעבוד כמו חדש.

פורסם
  • מחבר

אם קצת קשה לי עם הארומה שמשאירים רכיבים אלקטרוניים באוכל שלי, איך מבצעים את זה עם בלואר?

פורסם

אין לי מושג איך עובדים עם זה.

אני מניח שיש כאן כמה שיודעים איך.

פורסם

עשיתי את התהליך כמה פעמים עם בלאוור. קשה לי להגדיר כמה זמן, איפה ובאיזה חום, זה בעיקר לפי תחושה...

פורסם

מה גם שהריח לא נשאר בתנור להרבה זמן.

תשאיר את הדלת פתוחה קצת, והוא יעלם.

פורסם

לפניי אפייה והכול, יש מצב שסתם נכנס לשם לכלוך והוא קצת רטוב ומקצר ? או כבל flat שמתחיל להיקרע ?

פורסם
  • מחבר

אני אבצע לו ניתוח כשיהיה לי זמן, מקווה מחר

אני שולל כבר פלאט קרוע כי בפעמים שהוא חזר לעבוד הוא עבד באופן מעולה עד שכובה ואז לא רצה להדלק שוב.

לגבי שימוש בבלואר, האם יש צורך בחומר מגן (נייר אלומיניום?) כדי לא לצלות את המעגלים?

פורסם

משתמשים אם נייר אלומיניום כשיודעים איזה רכיב צריך לחמם כדיי שלא לחמם את האחרים. לך אין שמץ....

ועוד משהוא, כמעט כל האלקטרוניקה בפלאפונים נמצאת תחת shields מתכתיים וזה יכול דיי להפריע לך

פורסם
  • מחבר

כנראה יש לי גישה לטוסטר, אז אם הניתוח לא יראה כלום אולי אעשה את זה.

אגב, מתאים לי העניין שקשור לחימום. בזמן האחרון השתמשתי בו הרבה כמודם סלולארי והוא די התחמם

פורסם

מה אתם מוכנים לעשות בשביל מכשיר ששווה 200 ש"ח שהוא חדש

לא עדיף כבר לקנות גלאקסי 2 במחיד דומה?

פורסם
  • מחבר

אוך, כמה שאתה לא מבין.....

עדכון: היום פורק, רק צריך להוציא את המצלמה, ולתנור....

נערך על-ידי kkffiirr

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי 12 דקות בטוסטר אובן מכוון ל200 מעלות, אין שינוי...

צרבתי אותו מחדש, רטט בהתחלה וכלום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים