עבור לתוכן

מחשב גיימינג+ מודינג ללא ציוד הקפי ב 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1.בקשר למארז- נשפצר אותו. יש כבר מחשבות בעניין.

2.ההתלבטות יחידה נשארה בקשר ל קירור מים או לא (למרות שהבוקר כבר עשיתי הזמנה ללא מים),MUGEN 3 בטח תופס חצי מארז.

3.לא יודע אם זה מקום נכון לשאול: איך אתם מנקים את המחשבים שלכם? כל הצלעות קירור , כרטיס מסך, ספק. ממש לא בא לי לפרק רכיבים בשביך ניקוי יסודי.

4.המלצה לשידה עבור המחשב + מדפסת -שלא חלק מהשולחן . אשמח לקבל לינקים.

פורסם

1. תוכל לקחת את אותו מארז עם חלון.
  2. תופס הרבה מקום.
  3. מכחול עבה ולחץ אוויר או פחית לחץ אוויר.
  4. אין לי המלצה

פורסם
1. השיפור זניך ולא בשביל זה לוקחים i7 בשביל 3 FPS, מה ישנו לך 62 FPS או 65 FPS?

2. מסכים שהמארז משעמם אבל זה עניין של העדפה ומעבר לכך המארז מבודד רעשים מצויין, ביוי הייטב ונוח.

3. לא לא עדיף היום שני סטיקים, פעם הייתה השפעה ל-dual channel היום ההבדל זניח.

4. 250GB של SSD אכן לא יספיק ככונן יחיד, קח איתו לפחות עוד 1טרה למרות שמחירי ה-2 טרה נמוכים וזו עוד תוספת קטנה.

5. למה נראה לך שהוא יותר טוב?

1. למה אתה אומר 3 FPS אם אתה יודע שזה יותר? כבר עברנו על השיחה הזאת... השיפור הוא יותר מ-10FPS, בנוסף שיפור קטן של ה MIN FPS.

ואתה מסכים איתי שבעתיד יש סיכוי גדול שיותר ויותר משחקים יתחילו לעבוד טוב יותר עם i7?

2. ידוע שהוא מארז טוב, אבל כמו שאמרתי, הוא משעמם ומכוער.

3. אוקיי טוב לדעת

4. mhm

5. לא שהוא יותר טוב, אבל הוא נראלי יותר נוח ויותר יפה.

פורסם

1. אף אחד לא מסתכל על מקסימום FPS, מסתכלים על המינימום(ענית לעצמך על השאלה שזה שיפור קטן).

בעתיד מתי?

2. גם אותי הוא משעמם, הכל עניין של טעם.

3. בקשר לבקר מאווררים, הבקר שלי ממש נוח כולל מסך מגע והתקנה פשוטה, כולל שליטה על 5 מאווררים.

עוד דבר ששכחתי לציין שהוא לא צריך בכלל בקר למארז כזה, המאווררים שלו 140MM ומסתובבים ב1000 סל"ד חרישיים ושקטים, אין מה להתעסק איתם בכלל.

פורסם
1. אף אחד לא מסתכל על מקסימום FPS, מסתכלים על המינימום(ענית לעצמך על השאלה שזה שיפור קטן).

בעתיד מתי?

2. גם אותי הוא משעמם, הכל עניין של טעם.

3. בקשר לבקר מאווררים, הבקר שלי ממש נוח כולל מסך מגע והתקנה פשוטה, כולל שליטה על 5 מאווררים.

עוד דבר ששכחתי לציין שהוא לא צריך בכלל בקר למארז כזה, המאווררים שלו 140MM ומסתובבים ב1000 סל"ד חרישיים ושקטים

מי מדבר על מקסימום? אני מדבר על הממוצע - avarege. הFPS הממוצע משתפר ב10+, לא המקסימום. מסתכלים על ה-avg יותר ממה שמסתכלים על ה-min. בעתיד הקרוב אפילו. שנה-שנתיים אני בטוח שיותר ויותר משחקים יחלו להיעזר ב-HT. בעיקר בגלל הקונסולות החדשות שיוצאות ממש בקרוב שיהיה להם מעבד 8 ליבות.

בקשר לבקר, לדעתי הבקר שיש לך הוא מכוער, יש לו יותר מדי צבעים והם לא קשורים כזה. ואני בכלל לא מבין למה הוא צריך בקר מאווררים אם יהיה לו רק 3 מאווררים...

פורסם
  • מחבר

3. מודה :)....אני לא צריך. כבר הרבה שנים אני רוצה פנל כזה במארז :).

4. גודל HD- מע הפעלה + אופיס + 2 משחקים +קצת סרטים . נכון לעכשיו מספיק 250. יש לי כונן חיצוני בשביל לשמור דברים. בעתיד כש ירדו מחירים אקנה עוד SSD.

פורסם

אין לו יותר מדי צבעים, בסך הכל שני גוונים של כתום ותכלת, הוא נראה יותר טוב במציאות.

גם אני לא חושב שהוא צריך בקר אך זו החלטה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים