עבור לתוכן

מסך 19'' בתחום של בערך 1800 שקל

Featured Replies

פורסם

היי

הייתי אמור לקנות בכלל את ה-Q17 הדק של יונדאי, אבל אילוצים הורידו את המחיר ל 1800+- ככה שאני רוצה CRT הכי איכותי שיש.

עכשיו רציתי ללכת על הP95+ (או טעיתי באות :P) אבל הוא כבר לא בארץ :-\

האופציה האחרת היא ה-959NF של סמסונג, אבל אני די סולד ממנו בגלל מה שאומרים על פסים (למרות הטכנולוגיה היותר מתקדמת), בעיות עם המסך והיבואן ה"לא בשיא"...

אחרי שהראשון ירד בגלל אי יבוא והשני אני די מפחד ממנו , נשארתי עם G90F של ויוסוניק שעולה 1600 שקל, אומנם הוא לא דיימנוטרון אבל אין לו 2 פסים והוא די מומלץ מביקורות שקראתי (ואין דיווחים לפי מה שאני יודע על בעיות עם המסך כמו שיש ב-959NF).

למישהו יש עוד הצעה למסך עד גג 2000 שקל? האם ה-G90F הוא הבחירה הנכונה למרות שלא תהיה לי אפשרות לראות אותו?

האם ה-P95+ יחזור להיות מיובא לארץ? למה בכלל הופסק היבוא שלו?

אני יודע שיש הרבה שאלות, פשוט אני לא רוצה להידפק :)

תודה לעונים

• תגובות 220
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם אני צריך 19 אינצ אז אני מצתרף לבקשה

פורסם

היבוא של ה-959NF הופסק גם כן למרות שזהו מסך מעולה וטוב משמעותית מה-G90F. הייתי ממליץ לחפש אולי נשארו מסכים אחרונים בחנויות למרות הפחדים.

אופציה נוספת שהייתי ממליץ לבדוק היא ה-LG 900P במחיר של פחות מ-1,800 ש"ח.

פורסם

LG FLATRON

F900B

ני משתמש בו מצוין

פורסם
  • מחבר

היבוא של ה-959NF הופסק גם כן למרות שזהו מסך מעולה וטוב משמעותית מה-G90F. הייתי ממליץ לחפש אולי נשארו מסכים אחרונים בחנויות למרות הפחדים.

אופציה נוספת שהייתי ממליץ לבדוק היא ה-LG 900P במחיר של פחות מ-1,800 ש"ח.

בלמיר המסך עדיין מוצע למכירה (ה-959NF) ב-1850 שקל, אני בכל זאת אשלח להם שאלה אם הוא מיובא, אם כן הוא צריך להיות הבחירה לדעתכם?

והאל ג'י אולי יהיה אופציה אחרונה, גם עליו שמעתי דברים לא טובים... אבל אם לא יהיה הסמסונג אז נראה.

אה, ומה ההבדל בין ה-B ל-P ב-F900 של אל ג'י?

פורסם

למעשה בכל חנות מוכרים את ה 959nf השאלה שלי אם באמת אפשר לקנות אותו

פורסם

יש לי את ה G90F כבר כחצי שנה, וממש אהבתי אותו. מאוד חד, צבעים חיים..

הבעיה היחידה היא הrefresh rates שהם לא הכי גבוהים (בעצם, בין הנמוכים במסכי 19'') -

1280X1024@85 ו 1600X1200@75, אבל חוצמזה - אחלה מסך.

פורסם

לי יש MAG 996PF קניתי אותו לפני שנתתים ואני מאוד מרוצה ממנו.

1280X1024 @85 HZ והוא אמור לעלות בין 1400-1600 ש"ח.

פורסם

יש לחבר שלי mag

מסך עם צבעים מגעילים ובקיצר לא אהבתי שום דבר בו

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-959NF, לא נראה לי שסתם בזאפ יש פול חנויות שמוכרות אותו (יש גם בפחות מ-1800 שקל!) כדי לומר שהוא לא זמין.

מה שכן, באתר אחד היה רשום שהמסך לא יהיה זמין עד אמצע פברואר- מה שאומר שהוא כרגע צריך להיות זמין. כדי להיות בטוח שלחתי אימייל ללמיר ושאלתי אם הוא זמין.

על מאג אל תדברו איתי, אני היום משתמש ב-XJ810 (גם 19''), מסך פשוט מעולה שאני מחליף אותו רק בגלל הזדקנות (כמעט 4 שנים הוא אצלי), אבל למלא חברים שלי יש מאגים מהדגמים החדשים (ככה זה כשאתה קונה מפרט מורכב) והם פשוט נוראיים, במילה אחת נראים מתים!

אני אשמח אם מישהו יוכל לתאר עד כמה מפריעים הקווים באופקיים ב-959NF, באיזה מצבים רואים אותם באופן ברור ומתי לא רואים אותם בכלל.

תודה לעונים! ;)

פורסם

ביומיים הראשונים אתה רואה אותם כל הזמן. בעיקר כאשר הינך כותב מסמכים. לאחר מכן, אתה שוכח שהם קיימים.

פורסם
  • מחבר

אז הבנתי שהם מפריעים בכתיבת מסמכים, כנראה שזה כולל אינטרנט, ואני מקווה מאוד שאני אתרגל...

תודה! :)

פורסם

תודה לכולם אני כנראה אקנה גם אני את המסך

הרבה סרטים מצפים לו :cwm39:

פורסם

Enjoy

ותאמין לי שאתה תתרגל לפסים בקלות. אומנם בימים הראשונים תמיד מחפשים פגמים בכל דבר חדש אבל במשך הזמן זה ממש יהיה קשה למצוא את זה

ניסיתי לצלם את הפס אבל הוא לא נקלט במצלמה אז שמתי שתם תמונה של המסך 8) (החלק הכהה הוא בגלל הבדלים ברפרש רייט)

פורסם
  • מחבר

חמוד ;)

שכחתי לשאול, מה דעתכם על השירות של היבואן? כי יש לא מעט סיפורי אימה על בעיות עם המסך ואי יכולת של כהחברה לתקנם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים