עבור לתוכן

האם לחכות לHD9XXX?

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש.

כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו.

התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K.

האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA?

אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים.

תודה.

פורסם

לחכות

פורסם
  • מחבר
לחכות

אם אפשר, תגובה עם קצת יותר פירוט והסברים...

מעבר לשאלות כבר רשמתי; בהנחה שהכרטיסים אכן ייצאו באמצע אוקטובר כפי שכל השמועות אומרות, כמה זמן לוקח להם להגיע להמכר פה בארץ?

פורסם

סיכוי טוב שבהתחלה ישיקו רק את כרטיס הדגל, ובהדרגה את הכרטיסים היותר משתלמים ז"א שצריך לחכות יותר זמן אבל להערכתי זה יוריד את המחירים של הדגמים הקיימים, הכל בגדר השערות

פורסם

סביר להנחי שיוציאו כמה כרטיסים קרוב ליציאה של BF4, סביר להניח שיהיה באנדל מעודכן שיאפשר לבחור את BF4 כאחד מהמשחקים שתקבל עם הכרטיס.

פורסם

הכרטיסים יהיו ככל הנראה באמצע חודש אוקטובר על המדפים(לא בארץ), עד שיגיעו יקח עוד קצת זמן.

מעבר לכך המחירים יהיו גבוהים בתחילה וכן יכול להיות שחלקם יכלול את BF4.

כמו בכל השקה גם כאן כנראה יושקו הדגמים היקרים ולאט לאט יזרמו דגמים עממיים יותר.

פורסם

בכל מקרה גם אם יהיו רק דגמים יקרים, הדגמים הנוכחיים יוזלו.

פורסם

הכרטיס 9970 יושק בחנויות בארה"ב באמצע אוקטובר לערך, ולישראל יגיע בתחילת נובמבר.

מחיר ההשקעה ככל הידוע עתה עומד על 600$, מה שאומר שהמחיר בארץ יתחיל סביבות 3200 ש"ח אך די

במהרה - ככל הנראה תוך שבועיים שלושה, ירד לכדי 2800-2900 ש"ח.

לא הרבה זמן אחריו, ככל הנראה תוך חודש - קרי אזור דצמבר בארץ, יושק אחיו הקטן 9950, שמחירו יעמוד על 500$ בארה"ב,

ובארץ סביבות 2300-2400 ש"ח לאחר התייצבות מחירים שקוראת בד"ר תוך שבועיים שלושה.

לראייתי שווה להמתין.

בלי כל קשר, ברגע ההשקה לוחות המשומשים יהיו מוצפים בכרטיסים משומשים חזקים כמו סדרות 7970/7950

וכרטיסי GTX770/780 במחירים שווים לכל נפש.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

לפי הידיעה שיש באתר המידע שכתבת לא נראה מדוייק כל כך, נראה כאילו מדברים על 2 כרטיסים לפחות שיצאו באותו הזמן וגם עד כרטיס שמשתמש ב GDDR3 שמתקרב.

אם מתחשבים בעובדה שהכרטיסים יוצאים מאוד קרוב ל BF4, העובדה ש AMD ו EA דברו בעבר על באנדל אפשרי והעובדה ש AMD אמרו שלבאנדל החדש (FOREVER) יוסיפו משחקים חדשים בהמשך אני חושב שאפשר להגיד בוודאות ש 9900 יגיעו עם BF4. כמו כן כנראה שבעתיד יוסיפו את defense grid 2 (משחק כזה אני מאמין שיהיה זמין גם ל 7770/9770) ומשחקים טובים אחרים.

לדעתי שווה לחקות, כרגע אין באופק משחק שידרוש שדרוג מידי, שווה לראות מה יש ל AMD להציע ולשמור את הקוד של הבאנדל עד שיגיעו המשחקים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים