עבור לתוכן

ארטיפקטים בסרט אשר היה על כונן חיצוני

Featured Replies

פורסם

שיטה 1 : (כולל כל הדברים הלא קשורים כמו הכנסת נזק לקובץ הוידאו בצורה מכוונת)

יש כאן קטע שה ffmpeg מוציא את השגיאות ל stderr ולא ל stdout ולכן צריך את ה 2 לפניי ה >>. כמו כן בדוגמה הזאת הכול מרוכז לקובץ לוג 1 אם שמות הקבצים שנבדקים כדיי שניתן יהיה לדעת מאיזה קובץ הגיעה השגיאה

bad_video.png

שיטה 2 : אקסל במקום פקודת ה for

bad_video2.png

פורסם
  • מחבר

אדיר, עכשיו זה יותר ברור לי, תודה!

שאלה, לא קשורה, איך מכניסים נזק במכוון? שאני אדע מה לא לעשות

- - - תגובה אוחדה: - - -

ועוד שאלה. האם עצם זה שאני בודק את הקובץ יכו לגרום להרס הקובץ? במידה והפקודה רק קוראת את הקובץ אז לא אמור להגרם נזק אבל במידה והיא גם כותבת מחדש את הקובץ יכול באופן תאורטי להגרם נזק, לא?

(כן, נהפכתי לפרנואיד)

פורסם

כתבתי אפסים לתוך מקום מסויים בקובץ על ידיי dd. אתה יכול לראות למעלה את הפקודה המלאה ואת התוצאה בסרט כשהנגן הגיע למקום שנפגע. הפקודה dd (disk duplicate) היא פקודת העתקה לפי בלוקים (ולא לפי קבצים כמו פקודה רגילה להעתקת קבצים). לכן ניתן להיכנס איתה לתוכן של קבצים (להעתיק/למחוק החל מהבלוק ה n בתוך הקובץ), לכתוב אפסים לדיסקים ומחיצות כדיי למחוק אותם בצורה מושלמת, ליצור אימג' מדוייק בצורה מוחלטת של דיסק קשיח וכדומה

הפקודה ffmpeg כפי שאתה מריץ אותה כאן קוראת מהקובץ המקורי וכותבת לתוך "כלום" (התקן מערכת וירטואלי שמאבד את כל מה שנשלח אליו). אין שינויים בקובץ המקורי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. אני מאמין שזה לוקח זמן ולא מעט ואני באמת שמעריך את זה. אני אעדכן כאשר אעשה את שלל הבדיקות (לא פחות משבוע, מקווה שלא יותר משבועים. הזנחתי את הלימודים ואני חייב להפסיק להתעסק בדברים אחרים]. אני לא יודע אם יעזור אבל הקובץ שישרת ניראה דומה מאוד מבחינת הארטיפקטים שמופיעים אצלי. יכול להיות שבאמת מדובר בהורדה לא מלאה?

יוני: המחשב ממנו בוצעו ההורדות מושבת (כנראה שהספק כח מת בפתאומיות) ואינני יכול לבדוק את הגירסא המדויקת של התוכנה. כעקרון אני משתמש ביו-טורנט, בגירסא האחרונה שהיא ללא הפרסומות אני חושב שמדובר ב 3.2.1 אבל יכול להיות שאני מתבלבל. בכל מקרהף מבדיקה ברשת לא מצאתי תקלות דומות בפורום של יו טורנט אבל אני מודה שלא חיפשתי לעומק ואנסה לחפש שוב כאשר המחשב יחזור לסורו. אם אתה מכיר בעיות דומות, אשמח לשמוע

פורסם
  • מחבר

טוב לאחר משחקים שונים עם הקוד, עדיין אינני מצליח להגיע למצב כמו שלך שישנו שם קובץ ושגיאה.

כאשר ניסיתי להפעיל את הקוד שלך (עם השינויים הנדרשים לווינדוס) הוא לא ייצר לי שום דבר והייתי מקבל לוג ריק

המקסימום שהגעתי הוא לקוד הזה:

FOR %%c in (.\*.*) DO ffmpeg -v error -i %%c -f null - 2>>karamba.log

אשר נותן לי פלט עם שגיאות אך בלי שמות קבצים ולכן לא בדיוק עוזר לי

קוד אחר שבניתי יצר פלט אחד עם שמות קבצים וזהו

וקוד אחר יצר שני פלטים שונים אחד עם שמות קבצים ואחד עם שגיאות

פורסם

נו זהו רק תחליף karmba ל %%c

פורסם
  • מחבר

אוף ולחושב שישבתי כל כך הרבה זמן ולא הצלחתי להבין היכן הבעיה

הכי עצוב שזה גם מלא הגיון, פשוט לא ראיתי את זה >_<

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז עדכון:

לא יצא לי לבדוק את כל הכוננים הניידים שלי ואני ממש מקווה שהם לא מלאים בסרטים עם שגיאות.

אני עדיין לא יודע, איך ומתי אני אבדוק זאת.. כולי תקווה שבחודש הקרוב כבר אתחיל לעשות זאת.

בנוגע לחומרה:

בדקתי הכל, הכל, הכל ולא נמצאה תקלה באף רכיב של המחשב (חוץ מספק כח שמת לי בדרך אך זה לא קשור לעניין, אני חושב)

מה שכן, אני חושב שפתרתי את הבעיה: הייתה לי בעיה עם המודם של הוט אשר גרם לניתוקים רגעיים כאשר היו מתקשרים אלי

יוטורנט כנראה הצליח להתמודד עם כך והתוצאה היא הארטיפקטים

פורסם

הייתי מצפה שיהיה איזה checksum בדברים שהוא מוריד, שלא יאפשר לו לתת לך בסוף קובץ לא תקין....

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז החלטתי סוף סוף לסיים את העניין.

אז ככה עדכון: ככל הידוע לי הבעיה לא חזרה וכנראה זה באמת הייתה בעיה כלשהי עם המודם.

לפני מספר חודשים סיימתי לבדוק את כל הקבצים על פי הקוד שאני ו-בינארי עבדנו עליו ונותר לי רק אשכרה לשבת ולקרוא את הפלט. דבר שלא עשיתי עד היום.

לבינתיים מצאתי בבפלטים מסוימיים שגיאה אשר אינני יודע מה היא מסמלת ומבדיקה קצרה באינטרנט לא הבנתי מה היא וממה היא נובעת. השגיאה היא:

application provided invalid non monotonically increasing dts to muxer in stream 1

חשוב לציין שבפלטים שהיא מופיעה, השגיאה הזאת חוזרת על עצמה אין ספור פעמים בפלט. היום בערב אני מתכוון לראות סרט עם השגיאה הזאת על מנת להבין בכלל על מה מדובר אבל חשבתי אולי מישהו יודע פה על מה מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים