עבור לתוכן

לא מצליח לעבור קטע בsaints row iv (בספינת חלל)

Featured Replies

פורסם

אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות.

אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית:facepalm: ניסיתי כל כפתור אפשרי

פורסם

כנס ל layout של המקשים , בתוך airplane יש לך roll left \ right משום מה ב defult לא מוגדר שם שום כפתור אז תגדיר לך מה שאתה רוצה..

ורק שתדע אפשר לעבור את הקטע הזה גם בלי להיות אופקי (אני עברתי ככה כי לא ידעתי בכלל שיש אופציה אחרת עד שלא ראיתי את התרד הזה).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ניסיתי כמה פעמים מבלי להפוך אותו למצב אנכי אבל לא הצלחתי להעביר אותו .

פורסם

בקטע עם החללית אם להחזיק את רווח זה מאפשר לך לעשות פניות חדות יותר, ואם ללחוץ פעמיים על רווח זה עושה לך גלגול, אז לא צריך להגדיר לזה כפתור ספציפי (למרות שבכל מקרה הייתי ממליץ לעשות זאת)

ואגב אומרים לך את זה בהתחלה של המשימה ועוד קצת צוחקים על זה - DO A BARREL ROLL!...

פורסם

אילן אני חושב שהוא התכוון לא לגלגול רגיל אלא למין חצי גלגול שהחללית נשארת במצב 90 מעלות שמאלה או ימינה , בברירת מחדל זה לא מוגדר על אף מקש (לפחות אצלי זה היה ככה)..

פורסם

גם אצלי זה לא היה מוגדר, אבל גם לא הייתי צריך את זה בשביל הקטע הזה. עברתי אותו עם ה- barrel roll בלי בעיות

פורסם

לא הבנתי אותך קודם.. חשבתי שהתכוונת שזה מוגדר כמקש רווח , בכל מקרה אכן אפשר לעבור את הקטע גם בלי להתגלגל.

פורסם
  • מחבר

איזה מעצבן! עדיין לא מצליח לעבור את הקטע הזה, בערך בקיר השלישי שנסגר הוא כבר נמחץ עלי לא משנה איך אני מתמקם ,הבנתי שזה בגלל שאין לי "טורבו" ושוב ניסיתי להגדיר לו כפתור אחר חוץ מה shift עדיין הוא לא עושה לי את האצה. :angry:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים