עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

פורסם

וזו בעיה עבורך לבצע פירמוט מלא בכדי לדעת בוודאות שמדובר בבעיית חומרה (צורך בספק חדש/כרטיס מסך תקול)?

• תגובות 141
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
וזו בעיה עבורך לבצע פירמוט מלא בכדי לדעת בוודאות שמדובר בבעיית חומרה (צורך בספק חדש/כרטיס מסך תקול)?

אם יש איזשהו סיכוי שאינשאללה אני יוכל לשחק כבר, אין לי בעיה לפרמט רק שאין לי מושג איך

פורסם

אם אתה רוצה להרים ידיים ולוותר, זה עניין שלך. אבל אל תבכה כאן בפורום, משום שיש דברים שאתה יכול לעשות.

אתה פשוט בוחר לא לעשות אותם.

פורסם

ניסית להריץ FURMARK? תוריד ותריץ ל 15 דקות.

אני מרגיש שחורצים פה גורל על סמך החוויות שלו ממשחק אחד בלבד (דילגתי מעמוד 7...).

פורסם
  • מחבר
אם אתה רוצה להרים ידיים ולוותר, זה עניין שלך. אבל אל תבכה כאן בפורום, משום שיש דברים שאתה יכול לעשות.

אתה פשוט בוחר לא לעשות אותם.

טוב הלכתי על העצה שלך נתתי את המחשב לטכנאי ושילמתי 200 שקל, פירמט לי את המחשב והתקין לי ווינדוס 7 מהתחלה .. הורדתי את הפאר קראי3 ונחשו מה קרה...? קרס בדיוק כמו פעמים קודמות. אין לתאר את תחושת הבאסה שאני נמצא בה עכשיו

פורסם

זו ממש לא הייתה העצה שלי. העצה שלי הייתה ללכת לאייבורי ולהתעקש איתם עד אשר יסדרו את הבעיה.

ואם כבר אתה פונה לטכנאי, לא משלמים לו אלא אם כן הוא פותר את הבעיה. למעשה שילמת 200 ש"ח על התקנת ווינדוס, מי עושה משהו כזה? הבעיה שלך לא הייתה ווינדוס אלא קריסת משחקים. אם הטכנאי לא הצליח לסדר את הבעיה, לא מגיע לו שקל ואת זה צריך לסכם איתו מראש.

תפסיק לחשוש מהתגובה של אייבורי, או מ"איך שתצא". לך אליהם ודרוש כרטיס מסך שעובד כמו שצריך ולא קורס במשחקים.

אני חייב לציין שההתנהגות שלך ממש תמוהה.

פורסם
  • מחבר

טוב לקחתי אותו אליהם והם הזמינו לי אחד חדש.. נראה מה יהיה

פורסם

בהצלחה! אל תיקח את המחשב עד שהם לא מראים לך אצלם שהמשחקים שלך עובדים.

פורסם

אני מרגיש שחורצים פה גורל על סמך החוויות שלו ממשחק אחד בלבד .

כנ"ל, הגזמתם (13 עמודים על שרשור כ"כ סתמי). 95% שזה לא קשור בכלל לכרטיס מסך, אלא למשחק הפרוץ שהוא הוריד

פורסם

לפי דעתי זה כן קשור לכרטיס מסך כי לפני שהוא קנה אותו ועבד עם הכרטיס המסך הישן שלו המשחק עבד בסדר גמור. אז מן הסתם..

לפותח השרשור: לפי דעתי היו עוד הרבה דברים שהיית יכול לעשות ולנסות, למשל לנסות להוריד את מהירות השעון של הכרטיס למהירות הרגילה שלו כמו ש idanmal הציע לך. לי הייתה בעיה מאוד דומה לשלך ומסתבר שאחרי שהורדתי את מהירות השעון (בעזרת MSI Afterburner) בחזרה למהירות הרגילה שלו, הבעיה נפתרה. כלומר משהו לא היה בסדר עם ה OC שביצעו בכרטיס.

בכלל כל הדיון הזה קרע אותי מצחוק.. לא בגלל הבעיה חס וחלילה, זה יכול להיות מאוד מתסכל.. אלא דרך ההתנהלות של השרשור הזה ו 13 עמודים.. (עוד מעט 14 ?).

פורסם
  • מחבר
כנ"ל, הגזמתם (13 עמודים על שרשור כ"כ סתמי). 95% שזה לא קשור בכלל לכרטיס מסך, אלא למשחק הפרוץ שהוא הוריד

מה פתאום אחי זה קרה לי ב3 משחקים גם פאר קראי באטלפילד וmw3.. וטלה משחקים שבכרטיס הקודם עבדו לי

- - - תגובה אוחדה: - - -

לפי דעתי זה כן קשור לכרטיס מסך כי לפני שהוא קנה אותו ועבד עם הכרטיס המסך הישן שלו המשחק עבד בסדר גמור. אז מן הסתם..

לפותח השרשור: לפי דעתי היו עוד הרבה דברים שהיית יכול לעשות ולנסות, למשל לנסות להוריד את מהירות השעון של הכרטיס למהירות הרגילה שלו כמו ש idanmal הציע לך. לי הייתה בעיה מאוד דומה לשלך ומסתבר שאחרי שהורדתי את מהירות השעון (בעזרת MSI Afterburner) בחזרה למהירות הרגילה שלו, הבעיה נפתרה. כלומר משהו לא היה בסדר עם ה OC שביצעו בכרטיס.

בכלל כל הדיון הזה קרע אותי מצחוק.. לא בגלל הבעיה חס וחלילה, זה יכול להיות מאוד מתסכל.. אלא דרך ההתנהלות של השרשור הזה ו 13 עמודים.. (עוד מעט 14 ?).

אחי הכרטיס הזה חדש לא נגעתי בשום הגדרות שעון ואני גם לא יודע איך לעשות את זה ככה שלא רציתי להרוס עוד יותר..

פורסם
מה פתאום אחי זה קרה לי ב3 משחקים גם פאר קראי באטלפילד וmw3.. וטלה משחקים שבכרטיס הקודם עבדו לי

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחי הכרטיס הזה חדש לא נגעתי בשום הגדרות שעון ואני גם לא יודע איך לעשות את זה ככה שלא רציתי להרוס עוד יותר..

ברור שלא נגעת.. הכרטיס כבר הגיע מומהר מהמפעל..

זה מאוד מאוד פשוט לשנות את מהירות השעון בחזרה למהירות הרגילה בעזרת התוכנה - אתה סתם מפחד. תאמין לי שלא היה קורה כלום.

אבל שטויות, כבר החלפת כרטיס.. תעדכן אותנו אם הכרטיס החדש עושה בעיות.

פורסם
  • מחבר

אני יעדכן

פורסם

.

לא מסכים עם זה,

כל פעולה של אוברקלוק או downgrade לתדרים של הכרטיס מבטלים אחריות - אם היבואן או החנות היו בודקים ורואים שנגעו בתדרים, גם אם הכרטיס באמת תקול, הוא היה מאבד את האחריות ויוצא מופסד משני הכיוונים. אם זה היה פותר לו כמו במקרה שלך, הרוויח, אבל לאדם שלא מבין, ובשבילו ההוצאה לקניית הכרטיס היא גבוהה מאוד, לא רצוי ולא שווה להתעסק עם זה, בשביל זה מממשים אחריות ודואגים שמי שצריך לממש אותה ויעשה את זה כמו שצריך ולא ינפנף כדי לחסוך עלויות.

אבל אני כן מסכים שזה נשמע כמו בעיה בכרטיס לאור כל הבדיקות ששוללות גורמים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים