עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

• תגובות 141
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
תוריד מהכותרת את הכי דחוף, הנה בעיה דומה:

http://hwzone.co.il/community/threads/532070-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%A1

כנס לאתר של NVIDIA ועדכן דרייבר לכרטיס מסך, אם לא עוזר נסה להתקין גרסה ישנה יותר.

נשמה שלי הסברתי אבל שיש לי את הדרייברים הכי מעודכנים 200 פעם..

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה לא יותר דחוף מנושאים אחרים, תוריד את הדחיפות מהכותרת.

אחי תאמין לי שבשביל חייל שהוציא השבוע 700 שקל (כשבחודש מקבל 300 שקל ביזיוניים) על הכרטיס מסך, שלא מפיק את התועלת שלו, זה יותר דחוף מכל דבר אחר!

פורסם

הכרטיס הוא גרסת OC?

פורסם

יצאו 3 דריברים בטא מאז הדריבר הרשמי האחרון שאתה משתמש.

תתקין 326.80.

http://www.geforce.com/drivers

פורסם
  • מחבר
הכרטיס הוא גרסת OC?

כן

פורסם

תעשה מה שסינדרום המליץ אם זה ככה בקשר לדרייבר.

פורסם
  • מחבר
יצאו 3 דריברים בטא מאז הדריבר הרשמי האחרון שאתה משתמש.

תתקין 326.80.

http://www.geforce.com/drivers

אני לא מוצא אותו בהורדות אחי הכי חדש שיש אצלי באתר זה 320.49

פורסם

מה גרסת מערכת ההפעלה שלך, 64 או 32?

פורסם
  • מחבר
מה גרסת מערכת ההפעלה שלך?

7 וינדוס

פורסם

64 או 32?

פורסם

ב- Manual Driver Search תבחר למטה "ALL" (במקום recommended/certified"), ואז תלחץ search.

או שתגיד איזה win7 (האם זה 64 ביט או 32 ביט) ואנחנו נביא לך קישור

פורסם
  • מחבר
64 או 32?

64

- - - תגובה אוחדה: - - -

ב- Manual Driver Search תבחר למטה "ALL" (במקום recommended/certified"), ואז תלחץ search.

או שתגיד איזה win7 (האם זה 64 ביט או 32 ביט) ואנחנו נביא לך קישור

סבבה מוריד לי אחי

פורסם

קודם כל, אין קשר לזה שאתה חייל או לא חייל. אין פה שום דבר של חיים ומוות, למרות העצבים והבאסה שקנית כרטיס והוא לא עובד כמו שצריך. אחרת כל אחד עם תקלה יכתוב "הכי דחוף שיש". מבקשים ממך להוריד, אלה חוקי הפורום - אז תוריד את הדחוף וזהו.

לעניין עצמו:

1. יכול להיות שמדובר בבעיית חומרה, ואז יש שתי אפשרויות:

א. הכרטיס שקנית תקול. במקרה הזה אייבורי יצטרכו לבדוק את הכרטיס במחשב אחר ולראות אם גם שם הוא עושה בעיות.

ב. הכרטיס לא מקבל את ההספק שהוא צריך מספק הכוח, נניח אם הוא מחובר רק במסילה אחת. במקרה הזה הספק לא מתאים לכרטיס וצריך להחליף אותו. אם זה המצב, אתה יכול בינתיים להיכנס לתוכנה של NV ולהוריד את התדר של הכרטיס, כדי שיצרוך הספק נמוך יותר.

2. יכול להיות שמדובר בבעיית תוכנה (דרייבר):

מה שאני ממליץ לך לעשות זה הסרה נקייה של הדרייבר והתקנת דרייבר עדכני מחדש. אלה השלבים:

הורד את driver fusion, הסר את התוכנה של NV והדרייבר של הכרטיס, הפעל את המחשב ב-safe mode, הפעל את driver fusion, נקה את כל השאריות של הדרייבר והתוכנות של NV, הפעל את המחשב במצב רגיל, התקן דרייבר עדכני לכרטיס שלך.

בהצלחה.

פורסם

אחי תאמין לי שבשביל חייל שהוציא השבוע 700 שקל (כשבחודש מקבל 300 שקל ביזיוניים) על הכרטיס מסך, שלא מפיק את התועלת שלו, זה יותר דחוף מכל דבר אחר!

גם אם הכרטיס שקנית היום באלף דולר עולה בלהבות זה לא מאפשר לך לרשום כותרת כזאת. לבעיה הטכנית שלך לא אכפת אם אתה חייל שמרוייח משכורת רעב, וגם ככה האוכל בצבא על הפנים, ובדיוק חזרת מתורנות מטבח וכל החולצה שלך מלאה ג'יפה. זה פשוט לא רלוונטי

ואם אתה חושב שהבעיה שלך יותר דחופה משל אנשים אחרים אז אתה סתם חוצפן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים