עבור לתוכן

דיווח על המנהל אלדור ו JFK

Featured Replies

פורסם

אז לפני שאתם נועלים את האשכול אני מקווה שתקראו אותו כי זה נכתב מעומק ליבי.

טוב אז ככה נתחיל בליאור - הוא הביא לי ולעוד כמה מחבריי באן משום שאני שכבתי בדשא וחיכיתי לאנשים שיבואו וישר הרגתי אותם אחרי זה אדון ליאור אומר שזה טרול ואנחנו ניסינו להסביר לו שזה לא טרולל והוא פשוט לא מבין אז הלכנו לדבר עם פדידה, ופדידה אמר שהוא לא מתעסק עם הדברים האלה והוא העביר את ליאור אלינו שנדבר אבל אדון ליאור כרגיל לא עשה כלום לא הקשיב לנו ובחוצפתו הביא לנו קיק מהחדר.

אחרי שליאור לא הקשיב לנו אז כולנו רשמנו בשם שלנו "כולנו בעד הורדת גישות לליאור" ופדידה בא והוא אמר שיש לנו 15 שניות להוריד את השם הזה ולאחר שניה הוא הביא לכולנו באן (5 ילדים) לעשר דקות והסיבה של הבאן היא "גיי".

עריכה : אדון ליאור בשעה 22:44 הוריד לאחד מהחברים שלי את הבאן ואמר שאם הוא יעשה את זה עוד פעם הוא יקבל באן כפול, ואיתנו הוא לא עשה את העסקה הזאת אני לא מבין מה האפליות האלה כי הוא חבר שלו אז הוא מוריד לו את הבאן ?! (הבחור הזה הוא CORTEX)

5223976c56a30.png

הקהילה הזאת היא פשוט קהילה דיקטטורית

פורסם

אני גם רוצה להגיב בעניין זה אני קיבלתי באן מילאור ששמו B TS JFK לאחר שעשיתי קלות של נשימה חזקים ואז קיבלתי באן מ ה TS מי פדידה <22:36:46> Trying to connect to server on 212.199.164.135:9910<22:36:46> You are banned temporarily. Reason: "גיי" ביגלל שכתבתי בפירוש הלובי הזה חיי מיתמיד בשם שלי ב TS

Try again in 00:03:41 זה מה שהיה רשום שם ולא נעים לי שקוראים לי גיי לפי דעתי זה לא פעם ראשונה ולא שניה ואני רק רציתי להגיד שיש פה משהוא שמתנהל לא ראוי ויש פה הרבה ילדים שמקבלים באנים כלאה והם מפחדים להגיב בגלל שהוא מאיים שיאריך את הבאן תודה ואני מצפה שמישהו יטפל בזה

פורסם

פדידה צודק אתם ילדים רעים פויה

פורסם

עם אתה לא בא לדבר ברצניות גם לך זה קרה אבל אתה אחד מהילדים שמפחדים להגיב לפדידה

פורסם

אדוני אני מבקש תרבות דיבור בפורום

ראשית אני לא עשיתי טרולים והבאן לא היה מוצדק ליאור הנחמד הסכים להוריד לי אותו

שנית אדוני אתה זה שביצע טרולים וניסה לעשות נינגה דפיוס זה פשוט מעצבן

פורסם
  • מחבר
אדוני אני מבקש תרבות דיבור בפורום

ראשית אני לא עשיתי טרולים והבאן לא היה מוצדק ליאור הנחמד הסכים להוריד לי אותו

שנית אדוני אתה זה שביצע טרולים וניסה לעשות נינגה דפיוס זה פשוט מעצבן

מה קרה פתאום הוא נחמד כי הוא הוריד לך את הבאן ? רק להזכיר לך שלפני שהוא הוריד לך את הבאן קיללת אותו ורק רצית שיורידו לו גישות

פורסם

אתה קרוע מה...

בעצמך אמרתה שנתתי לך הזדמנות להוריד, *ותיקון את הבאן קיבלו אתה צח וטל שזה שלוש אנשים ולא חמש.

לא אני לא מתעסק בענייניי הגאדרים בשביל זה יש מנהלים, ביקשתם שליאור ידבר אתכם, לכן ביקרתי באופן אישי על השיחה כדי לראות שהוא מסביר לכם על מה הבאן מהגאדרים.

בנוסף אמרתי לכם לפני ששיניתם את השם שגם מנהל הגאדרים השני SerialNumb יבדוק את ה Record ויחליט אם מגיע לכם הבאן וזה סוג של פתרון שבא לקראתכם.

כאשר מנהל מריצים מחליט לתת באן אנחנו לא מתערבים ואין חזרה מזה. במיוחד כשהבאן עוד ליומיים ורק מהגאדרים שזה לא ביג דיל.

ההתנהגות שלכם מתחת לכל ביקורה כמובן שזה ספאמ ונעלתי מכיוון שה לא קשור לפה.

העובדה שאתה עושה בעיות רק מוכיחה שאתה אשם וזה חבל מאוד. אני מכווה לטובתך שזה פעם אחרונה שאתה עושה את זה מכיוון שאיתי לא מתעסקים

זה כבר האשכול השלישי שפתחו עלי ועניתי והסברתי באופן מאוד ברור ומובן שהיתה הצדקה לבאן.

שלא כמוך לפני שאני עושה משהו אני חושב.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים