עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים,מתלבט בין כמה דגמים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צ'אבי דיברתי עכשיו עם חבר שמבין קצת..והוא גם הגיב כמוך :embarrassed:

המחשב שקניתי מ2011 ובאמת אני קולט שב300 שקל יכולתי להביא נייד הרבה יותר ברמה! למזלי בחנות של ניידנייד יש ביטול או שינוי עסקה עד 14 יול...מגיע אליי שליח עד הבית..ככה הוא הבטיח לי שקניתי את המחשב ( אמרתי לו שלמרות הגודל ועיצוב המדהים יכול להיות שחברה שלי תתנגד לשחור) והוא אמר שאין בעיה לבטל או לשנות!

אתם יכולים לעזור לי? באמת אני חייב למצוא כמה שיותר נייד אחר..בצבע לבן או ורוד..מסך עד 14 אינץ..משקל כמה שיותר נמוך ורצוי מאוד מסך מט! לפי מה שבדקתי בנתיים הטושיבה l830 בצבע לבן פנינה נראה מדהים! ובזאפ ראיתי אותו ב2800 שקל..

חשוב-מה הדיבור על מעבד a4 של amd או a6? הם משתווים למעבדי אינטל? ראיתי מחשב בבאג ב2300 של סמסונג מסדרה 5 והסיבה היחידה שלא קניתי אותו זה המעבד שלא הכרתי...ופחדתי שהוא חלש מדי..ואיך אני יודע אם הסוללה איכותית או לא? לפי התאים? לפי ההספק? להתרחק מ3 תאים בכל מצב?

*קוסטיה האסוס עולה 2300 אחי...הסמסונג עלה לי 3000..אם ההבדל לא גדול אני הרבה יותר מעדיף את האסוס! פשוט המוכר הפחיד אותי שהאסוס זה מחשב שיחזיק שנה שנתיים בגלל הסוללה שהיא פנימית ואי אפשר להחליף וזה..ושבסמסונג היא ממש חזקה 6 תאים ואמינה יותר ..הוא חירטט אותי?

נערך על-ידי nof558

פורסם

אני פשוט התעצבנתי על זה שמוכר דוחף דגם ממלאי ישן, בצדק מבחינתו.

בכל מקרה, אם להביט בצורה אחרת, המעבד I5 אכן מדור2 בלבד אבל מבחינת ביצועים הוא דיי בסדר ודומה אם להשוות ל-I3-4010U ב-Probook (מלבד כ.מסך שלא קריטי פה)

מתצוגה = כל עוד הוא מקבל אחריות מלאה ל-3 שנים מיום הרכישה (דרך היבואן הרשמי כפי שרשום בעמוד המכירה), לא צריכה להיות בעיה רצינית.

חסרונות שראיתי - מתחמם מעט וגם רק 2 חיבורי USB 2.0

יתכן והוא דווקא מתאים לבחורה בשל המשקל הקל מאד והשימושים הקלים במחשב וזמן הסוללה במחשב בפועל (5+).

אם לא מפריע לעבוד על מסך 12.5" זה עוד בסדר סה"כ. בין השאר שהמסך מט שזה כבר יתרון טוב לנוחות העבודה.

צריך לחשוב - אולי אפשר להישאר עם זה. כי הוא דיי מתאים מבחינת שיקלול הנתונים.

נזכתי שהדגם הזה כן הומלץ בזמנו (לפני שנה וחצי) ועלה 3000 ש"ח חדש

זה שהחנות בחרה למכור אותו במחיר יקר ואז לתת לך "הנחה" למחיר המקורי בו הוא נמכר היא עניין אישי שלהם.

הייתי אולי מנסה להוריד עוד טיפה אבל זה כבר עניין שלך מול החנות

אל תתקרב למעבדי AMD לניידים למיניהם.

מבחינת סוללה, לדעתי באסוס X402 צריך להיות זמן סוללה של כ-3.5-4 שעות, אבל לא מצאתי ביקורות שיאמתו זאת.

לא מודדים סוללה לפי מספר התאים, אלא לפי הנתונים שלה ואיך היא משתלבת באותו מחשב - לכן חשוב לקרוא ביקורות ולראות מבחני ביצועים שונים.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

צ'אבי תודה רבה רבה על התגובה המושקעת! אני מתלבט אם להחליף את הסמסונג לאסוס וככה גם לחסוך 700 שקל וגם להתקדם למחשב חדש מעוצב יפה..בצבע לבן..

הסמסונג מראה לי שהוא 1.6 גיגה הרץ..זה לא נמוך מדי? זה כמו מעבדי atom החלשים לא? אין איזה מחשב סמסונג אחר בגודל 13.3 או 14 ובאזור הזה עם משקל קל שיענה על הדרישות שלי בפחות עולה או לחלופין עם יותר תמורה? אולי הסמסונג הזה עם מעבד i5 אבל כל השאר רגיל-...תודה שוב!

**בדקתי את עניין האחריות-זה אכן מזמן הרכישה..אבל לגבי המחיר-איך אני יכול להוכיח שהוא עולה 3000 שקל חדש? אם תוכלו לתת לי חנות או משו וככה אני יתקשר ויגיד שאני רוצה לבטל עסקה/לשנות לאסוס בגלל מחיר מופרז ומיושן...אלא אם כן הם יזכו אותי על חלק מהסכום ואני יקנה בזה מוצרים מהחנות או משו..

נערך על-ידי nof558

פורסם

אין הוכחה חד משמעית אבל זה לא משנה - כל חנות מוכרת איך שהיא רוצה, היא לא מחוייבת למכור לך במחיר נמוך.

ה-1.6 לא אומר כלום, הביצועים בפועל דיי טובים סה"כ יחסית למעבדים חסכוניים אחרים וב-3000 ש"ח מחשבים אחרים יהיו בעלי משקל גבוה יותר ואפילו מעבד חלש יותר או זהה לו.

לדוגמא ה-HP Probook 430 או הסמסונג 13.3" הזה: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2962

אולי תישאר עם זה, סה"כ גם זמן הסוללה במחשב הזה מעל הממוצע גם ביחס למחשבים מודרניים יותר. תקרא את הביקורת, סה"כ זה מחשב דיי טוב (בכרום ניתן לתרגם מיידית את הביקורת לאנגלית).

זה מזכיר לי שלדוגמא ל-DELL היה באותה תקופה לפני שנתיים את ה-V131 שהיה מצויין ועם זמן סוללה מכובד מאד ולא הייתי מהסס להמליץ עליו גם היום.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-V131-Notebook.60602.0.html

פורסם
  • מחבר

אממ..טוב היום בלי נדר היום הגדול! אני נותן לה את המחשב בערב :) אירגנתי לה משו יפה ונשלוף תמתנה ברגע הנכון חחח

אם היא תתבאס יל הצבע השחור אני יקנה לה את אחד מהאסוסים הזולים שרציתי מראש או את הx402ca או את הx301 בצבע לבן ב2300-2500 שקל וזהו :(

אני מאמין שאם ההבדל בסוללות זה שעה-שעתיים זה לא משו עקרוני בשבילה..

מעניין אבל מה יותר חזק-מעבד i5 מהדור הישן כמו של הסמסונג או i3 מהדור החדש במהירות גבוהה וזה..

ירדתי מהרעיון של הניידים עם המעבדי amd סופית :) גם מהפרובוק של hp ירדתי כי שמעתי שהוא עבה גם בדגמים הקטנים של ה13.3

קיצר-או סמסונג או אסוס או הדגם של פוגיסטו שצ'אבי הציע בעמוד הראשון! נראה אחלה מחשב..וזאת אחלה חברה..

פורסם

אתה לא מפספס.

ה-HP פרובוק עדיף מהאפשרויות האחרות.

לדעתי? ה-HP + הרחבת אחריות או שתישאר עם מה שיש כרגע.

האסוס - למרות "יופיו" הוא התפשרות רצינית ביותר.

לגבי "רק שעתיים" הבדל, אז תאר לעצמך שהיא יכולה ללכת ליום לימודים מלא בלי לקחת איתה את המטען (עוד 400 גרם) בעוד היא רואה במקביל את שאר הסטודנטים אצים/רצים/מחפשים שקעים. עד כדי כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים