עבור לתוכן

מישהו מכיר את PERFORMANCE MONITOR של WIN7?

Featured Replies

פורסם

שלום,

1) יש לי הארדיסק מסוג SAMSUNG HD103SJ ATA שמחולק ל3 מחיצות. אני מנסה לגלות את פרופיל השימוש של מחיצת C ולשם כך הפעלתי את PERFORMANCE MONITOR.

השתמשתי במדריך הזה: http://blog.whitesites.com/How-to-Measure-your-Server-s-Disk-Writes-for-SSD-consideration__634941054420312500_blog.htm (או בכל מדריך אחר ברשת) וכאשר אני מגיע לשלב שבו אני צריך להגדיר את מונה הביצועים (PERFORMANCE COUNTER) שיקליט את מה שאני רוצה- בתגית של הדיסק הפיזי (PHYSICAL DISK) במקום לקבל חלוקה לפי מחיצות, המונה מאפשר לי להקליט רק את הפעילות הכוללת של כל הדיסק.

מה ניתן לעשות כדי:

א. להקליט מחיצה אחת בלבד?

ב. להקליט פעילות בתיקיה אחת בלבד?

2) כשאני מקבל את גרף התוצאות- אני רואה מספר מטריקות שמראות לי את כמות המידע הממוצעת, האחרונה,המקסימלית והמינימלית שהועברה- אבל איני רואה בנמצא את הכמות הכוללת. כמה מידע הועבר מרגע שהפעלתי את הבקרה ועד הרגע שכיביתי אותה. יש אפשרות לשנות את זה?

חיפשתי מידע ברשת אבל לא מצאתי פיתרון מתאים.

תודה רבה.

נ.ב תמונה של חלון הבחירה המדובר:

[ATTACH=CONFIG]3804[/ATTACH]

פורסם

אל תשתמש ב physical disk

תשתמש ב logical disk

פורסם
  • מחבר

Well blimey!

הצעה מעולה ואני כבר חשדתי שזו בעיה בסוג הדיסק.

תודה רבה!:xyxthumbs:

נשארו עוד 2 שאלות למי שיודע:

1) האם ניתן לעשות את אותו הדבר לגבי תיקיות בודדות?

2)היכן ניתן לראות את כמות המידע הכוללת שעברה במהלך כל ההקלטה?

(תמונה מצורפת של הגרף):

[ATTACH=CONFIG]3809[/ATTACH]

פורסם
  • מחבר

הלינק מעולה והתייחס לכמה דברים שעוד לא חקרתי אבל לא הבנתי איך הוא עוזר עם התיקיה?

אלא אם אתה מתכוון למה שהוא רשם לגבי הקבצים שמוצגים עם הכתובת המלאה?

פורסם

לזה התכוונתי

פורסם
  • מחבר

אה.

זו פונקציה נחמדה ואני אשתמש בה, אבל היא לא ממש עוזרת לשימוש הספציפי הזה שבו אני רוצה לקבל את מספר הביטים שנכתבו/נקראו מהתיקיה במשך נניח 5 ימים שבהם המוניטור היה פעיל.

תודה בכל מקרה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים