עבור לתוכן

דיון משחקים בSteam

Featured Replies

פורסם

מי יכול להמליץ לי על משחקים בSteam בחינם ?

פורסם

War Thunder - סביר להניח שזה המשחק החינמי הכי טוב כיום, לפחות לפי דעתי

פורסם

מה לגבי Tribes: Ascend ? או PlanetSide 2 ?

גם Blacklight: Retribution משחק מצויין, גם Ghost Recon: Online ו - Super Monday Night Combat.

Hawken, MechWarrior: Online, Warframe ו - Path of Exile עדיין בבטא פתוחה אבל מומלצים מאד (נראה לי שהאחרון לא בסטים, אבל זה לא ממש משנה).

כנ"ל לגבי Smite ו -Firefall ,Star Conflict ו - A.V.A משחקים לא רעים גם כן.

יש כמובן את המוכרים ביותר: DOTA 2, League of Legends ו - Team Fortress 2.

פורסם

הפיתוח של Tribes: Ascend הופסק ותאמת אהבתי אותו הרבה יותר בהתחלה, כמה שעבר יותר זמן ככה יצאו יותר עדכונים שגרמו נזק יותר משהם עזרו.

TF2 ו DOTA 3 מנצחים דיי בקלות לדעתי, HAWKEN גם טוב, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בו אבל ב BETA ומעט אחרי היציאה הוא היה מצויין.

פורסם

הגיוני שהפיתוח יופסק מתישהו, המשחק הושק לפני שנה וחצי והיה בבטא כמעט שנתיים.

נהנתי מאד לשחק בו, אבל ההתקדמות שם היתה איטית מאד (זאת הבעיה שלי עם כל המשחקים החינמיים) אז הפסקתי לשחק בו.

פורסם

לא חסרים משחקים חינמיים שזכו לעדכונים במשך שנים, המשחק גם רחוק מלהיות במצב האידאלי שלו, יש הרבה מה לסדר.

פורסם
  • מחבר

America's Army: Proving Grounds Beta זה משחק טוב וחינם וגם חדש !

פורסם

Star Trek Online. וכמובן כמו שאמרו פה כבר, War Thunder המצוין!

פורסם

חייב לציין גם את Team Fortress 2.

פורסם

Planetside 2 אם אתה לא מסוגל לעבוד בצוות לא יסתדר לך. וגם אם אתה לא מכיר מישהו שמשחק לפחות תצטרף ליחידות במשחק וגם יהיה בסדר... אבל זה לא משחק לשחק לבד...

ואם כבר צויינו MMOs אני אצרף גם את Star Wars The Old Republic. תנסה, אם תסדר עם ההגבלות על הגרסה החינמית מה טוב, אבל אם יש לך כמה שקלים לבזבז אני אמליץ לעשות רכישה בחנות שלהם ולעבור למעמד ה- preferred לפחות (אם אני לא טועה 5 דולר בשביל משהו כמו 300 מטבעות שיספיקו לך לקנות כמה דברים נחמדים)

SMITE גם רעיון טוב אם אתה בעניין של MOBA

פורסם
  • מחבר
חייב לציין גם את Team Fortress 2.

המשחק כבר לא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים