עבור לתוכן

עריכה-mw3 / my mind

Featured Replies

פורסם

פרגנו בלייק אם אהבתם :D

פורסם

חבל שכל סרטון שלך נראה אותו דבר, יהיה נחמד אם פעם אחת אני לא אצטרך לראות 10 HITMARK ו-10 מצלמות 360 ב2 שניות.

ותפסיק לחתוך כל שוט של סנייפר זה לא יפה אני לא מבין בכלל מי הורג מה.

פורסם
  • מחבר
חבל שכל סרטון שלך נראה אותו דבר, יהיה נחמד אם פעם אחת אני לא אצטרף לראות 10 HITMARK ו-10 מצלמות 360 ב2 שניות.

ותפסיק לחתוך כל שוט של סנייפר זה לא יפה אני לא מבין בכלל מי הורג מה.

1. לא היה פה היטמארק אחד

2.כל ה"מצלמות" זה נקרא cinematics זה מראה את מה שקורה בעיקר בקליפ וכדי שהעריכה תראה יותר מושקעת ותמשוך קצת את הזמן בחלקים לא מעניינים בשיר

3.זה הסגנון עריכה שחותכים חלקים מעריכה ושמים את החלקים של ההריגות והחלקים היפים שלא יהיה משעמם ואם היית עורך היית מבין מה הולך בעריכה.

פורסם
1. לא היה פה היטמארק אחד

2.כל ה"מצלמות" זה נקרא cinematics זה מראה את מה שקורה בעיקר בקליפ וכדי שהעריכה תראה יותר מושקעת ותמשוך קצת את הזמן בחלקים לא מעניינים בשיר

3.זה הסגנון עריכה שחותכים חלקים מעריכה ושמים את החלקים של ההריגות והחלקים היפים שלא יהיה משעמם ואם היית עורך היית מבין מה הולך בעריכה.

1. בהיטמארק אני מתכוון הריגה, אני רואה רק היטמארק כי לא באמת רואים את ההריגה, רואים רק פריים אחד שלה.

2. אני יודע טוב מאוד מה זה cinematic ואני אקרא לזה מצלמה, ולפי התיאור שלך למצלמות גם ברור למה יש לך את אותה המצלמה חוזרת על עצמה כי היא לא באה "להעביר את הזמן שלא מעניין בשיר".

3. זה סגנון די מכוער ומצטער זה לא נקרא עריכה, זה נראה כמו סתם קאטים שלא באמת מראים לנו פראגים אלא סתם סינק שכל ילד יכול לעשות.

ואם אתה רוצה שאני יסכם לך איך נראת העריכה שלך בעניים זה הולך ככה :

- היטמארק \ סאונד של סנייפר במשך 2-3 פריימים.

- מצלמה של 360 (משהו שחוזר על כל הסרטון, אם אתה כזה חכמולוג כמו שפירטת לי על cinematics, תתחיל לגוון את ה360's שלך במצלמות אחרות).

וזהו, ככה זה חוזר על עצמו כל שניה.

אולי אם יש לך זמן, אשמח שתלמד אותי לערוך ואז אני יבין איך עושים יצירות כאלה ;)

פורסם
  • מחבר
1. בהיטמארק אני מתכוון הריגה, אני רואה רק היטמארק כי לא באמת רואים את ההריגה, רואים רק פריים אחד שלה.

2. אני יודע טוב מאוד מה זה cinematic ואני אקרא לזה מצלמה, ולפי התיאור שלך למצלמות גם ברור למה יש לך את אותה המצלמה חוזרת על עצמה כי היא לא באה "להעביר את הזמן שלא מעניין בשיר".

3. זה סגנון די מכוער ומצטער זה לא נקרא עריכה, זה נראה כמו סתם קאטים שלא באמת מראים לנו פראגים אלא סתם סינק שכל ילד יכול לעשות.

ואם אתה רוצה שאני יסכם לך איך נראת העריכה שלך בעניים זה הולך ככה :

- היטמארק \ סאונד של סנייפר במשך 2-3 פריימים.

- מצלמה של 360 (משהו שחוזר על כל הסרטון, אם אתה כזה חכמולוג כמו שפירטת לי על cinematics, תתחיל לגוון את ה360's שלך במצלמות אחרות).

וזהו, ככה זה חוזר על עצמו כל שניה.

אולי אם יש לך זמן, אשמח שתלמד אותי לערוך ואז אני יבין איך עושים יצירות כאלה ;)

בוא נחסוך לך פה

לא אני הכנתי את הסינמטיקס

מישהו שהכין במיוחד לקליפים האלו נתן לאלה שרוצים לערוך את הקליפים האלה אז אני לא אשם שכל מצלמה היא ב360

אם אני הייתי מכין הייתי מצלם גם את המפה וכדומה.

וזה שלא אהבת את הסגנון עריכה שלי אני מבין לא כולם אוהבים כל דבר

כל אחד והסגנון שלו לא שאני אומר שזאת עריכה שכולם אוהבים.

כל אחד מה שהוא אוהב.

פורסם
בוא נחסוך לך פה

לא אני הכנתי את הסינמטיקס

מישהו שהכין במיוחד לקליפים האלו נתן לאלה שרוצים לערוך את הקליפים האלה אז אני לא אשם שכל מצלמה היא ב360

אם אני הייתי מכין הייתי מצלם גם את המפה וכדומה.

וזה שלא אהבת את הסגנון עריכה שלי אני מבין לא כולם אוהבים כל דבר

כל אחד והסגנון שלו לא שאני אומר שזאת עריכה שכולם אוהבים.

כל אחד מה שהוא אוהב.

למה אם היית מכין? תכין.

פורסם
  • מחבר
למה אם היית מכין? תכין.

למה אתה עדיין פה?

פורסם
למה אתה עדיין פה?

מה זאת אומרת, אני הגבתי לך על תגובתך.

קיצר יאללה נמאס לי להסתלבט עליך, לך לDIVINE הוא יביא לך אתר עם מנוי למדריכים.

פורסם
1. לא היה פה היטמארק אחד

i would say pretty awkward

פורסם
i would say pretty awkward

להפסיק לראות אחרי 0:01 שניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים