עבור לתוכן

דיון משחק WoW

Featured Replies

פורסם

WoW זה משחק טוב ואיך מורידים אותו ?

פורסם

אם המשחק טוב זו שאלה מאד סובייקטיבית.

לי יצא לשחק קצת בתקופת the burning crusade והאמת שדי נהנתי.

מצד שני, אני לא חושב שהמשחק מצדיק את התשלום החודשי ולכן הפסקתי לשחק כשיצא wrath of the lich king.

להוריד את המשחק ניתן באתר של בליזארד, למרותש אני מאמין שזה יוריד רק את הבסיס, בלי ההרחבות כך שיש דברים שלא תוכל לעשות/לבחור.

נראה לי שהם נותנים לשחק עד רמה 10 או 15 בחינם ואחרי זה צריך לשלם.

פורסם
  • מחבר

כן הבעיה שזה עולה כסף אבל יש את הפרוצים .

פורסם

רק אזכיר לקרוא את חוקי הפורום.

פורסם
רק אזכיר לקרוא את חוקי הפורום.

מה בגלל שהוא רשם שרת פרוץ? כדי שיהיה נוח, קרא לזה שרת פרטי... בכל מקרה בשרתים האלה לא מקבלים מאית ממה שיש בשרתים הרשמיים של המשחק.

ולמרות איכות המשחק הירודה, מפאת חסכנות/קמצנות/מחסור-בכסף (מה שזה לא היה אז... בתיכון) שיחקתי במשך כמעט 3 שנים בשרת פרטי ישראלי. חודשיים שיחקתי בשרת הרשמי בתקופת TBC.

המסקנה שלי, זה ממכר ובזבוז זמן מוחלט.

אם אתה רוצה לשחק בשרתים הרשמיים של blizzard תצטרך להוריד/לקנות את המשחק + כל ההרחבות שלו (ההרחבה האחרונה למיטב זיכרוני mists of pandaria או משהו כזה..) + לשלם לבליזארד בסביבות 60 שקלים לחודש (ככה זה היה בתקופה שאני שיחקתי, אולי המחיר השתנה מאז).

אם אתה רוצה לשחק בשרת פרטי, תצטרך לבדוק באיזו גירסה השרת הפרטי תומך, ולהוריד את ההרחבות המתאימות + הפאצ'ים המתאימים.

אח"כ לשנות את את כתובת שרת המשחק באחד מקבצי ההגדרות בתיקיה של המשחק realmlist.wtf

המשחק כולל מגוון מסוים של דמויות וקלאסים, עולים רמות ע"י עשיית קווסטים והריגת מפלצות, מקבלים חפצים טובים יותר, ואז חפצים עוד יותר טובים, ואז עולים עוד רמות, ובאיזשהו שלב מגיעים לרמה המקסימאלית ואז עושים battleground וארנה (2V2,3V3,5V5), וריידים, ואז הניקוד עולה ואז מקבלים וקונים עוד חפצים וממשיכים לעשות את כל אלה ומקבלים עוד חפצים ועוד חפצים ועוד קסמים ויכולות.... וזה לא נגמר... אבל מתחיל כבר לשעמם עם דמות אחת, אז מתחילים להעלות עוד דמות ושוב הסבב הזה מתחיל מחדש.

היתרונות: לומדים אנגלית, מכירים אנשים חדשים מכל העולם, שיתוף פעולה של 25 אנשים בזמן רייד זה משהו שלא רואים בכל יום (אבל לחכות לאנשים... והפסקות ארוכות... זה מתיש), ומשחקי PVP: ארנה וה-battleground הישנים (WSG, AB) כיפים שאחרי 20 דקות של קרב אתה יכול ללכת להתנתק ולא להרגיש רע שעזבת משהו או מישהו באמצע.

חסרונות: חוץ מהיתרונות זה בזבוז זמן מוחלט, כי צריך להשקיע במשחק כל כך הרבה זמן בשביל תמורה כל כך קטנה (שבד"כ זה חפץ שהוא חלק מחפץ או מקווסט אחר שיביא עוד חפץ יותר טוב....).

נערך על-ידי DCAG

פורסם
  • מחבר

טוב תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים