פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים מחבר זה לא הבעיה- יש משהו אחרהוצאתי את המקלדת וגם את העכבר- אבל התפריט עדיין עולה ומתנהג כאילו אני בוחר משהו (זז בן האפשרויות למעלה ולמטה)שמתי לב שזה קורה בעוד משחקים- אבל יש משחקים שזה לא קורה בהם...רעיון מישהו?
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים כנראה שלא וירוס...זכור לי בעיה דומה שהיתה לי פעם עם כל מיני משחקים. יש לך במקרה ג'וייסטיק או גיימפאד כלשהו מחובר למחשב? אם כן תנתק ותבדוק אם זה הגורם לבעיה.לי ספציפית זה קרה עם ג'וייסטיק סיני כלשהו..
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים מחבר היה לי אבל אני כבר לא משתמש בו ... ויש לי גיפמאד של לוגיטק- נכון היה לי סיני פעם אבל מזמן אני כבר לא משתמש בו...
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים אח"כ תעשה בדיקת נוזקות עם http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/ ' , אח"כ :repair ועדכון למשחק (דרך אוריגין)
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מחבר שבוע טוב...מה ההבדל בין זה לבין סריקה של ESET???אני אבצע את זה בכל מקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.